Fenerbahçe'de beklenmedik ayrılık! Görüşmeler başladı...
11.08.2021

1/10
Süper Lig'e bomba bir başlangıç yapmak isteyen Fenerbahçe'de çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Vitor Pereira ile anlaşma sağlayan ve oynanan birçok hazırlık maçında etkili bir oyun gösteren Fenerbahçe'de takımda kalacak ve gidecekler belli oldu.

2/10
CANER VE SİNAN KADRO DIŞI

Daha önce sarı lacivertlilerde Thiam, SAdık Çiftpınar, Kemal Ademi gibi isimlerle yolların ayrılma kararı alırken son olarak da takımın önemli isimlerinden Caner Erkin ve Sinan Gümüş kadro dışı bırakıldı ve takımdan ayrılacağı açıklandı.

3/10
KEMAL ADEMI KHIMKI'DE

Bu gelişmeler üzerine, dün gece Kemal Ademi'nin takımdan ayrıldığı açıklandı. Resmi siteden yapılan açıklamada; 'Oyuncumuz Kemal Ademi, bonservisiyle birlikte Rusya Ligi takımlarından FK Khimki’ye transfer olmuştur. Kendisine bugüne kadarki hizmetleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.' denildi.

4/10
BİR SÜRPRİZ AYRILIK DAHA

Fenerbahçe'de bir çok bölgeye transfer yapma hedefi olan sarı lacivertlilerde Vitor Pereira'nın yeni transfer Caulker'ı da kadroda düşünmediği ve teklif gelirse yolların ayrılabileceğini yönetime bildirdi. Fenerbahçe Teknik Direktör Vitor Pereira kadroda birçok isimle yolların ayrılması için yönetime rapor verirken flaş bir ayrılık da kapıya dayandı.

5/10
OZAN TUFAN ŞOKU

Takvim'in haberine göre; özellikle Sinan Gümüş, Caner Erkin ve Steven Caulker'ı gözden çıkararak herkesi şaşırtan Portekizli hocanın planlarında yer almayan isimlerden birisi de Ozan Tufan.

6/10
60'TAN SONRA GÖREV VERDİ

Son iki sezonda Sarı-Lacivertli takımın en istikrarlı isimlerinden biri olan milli futbolcu, hazırlık kampında Pereira'nın gözüne girmeyi başaramadı. Özellikle son hazırlık maçlarında Luiz Gustavo'nun yanında Miha Zajc'ı 11'de oynatan Pereira, Ozan Tufan'a genellikle 60. dakikadan sonra görev verdi.

7/10
İYİ BİR TEKLİF GELİRSE OZAN'I SATALIM

Tecrübeli teknik adamın, “İyi bir teklif gelirse Ozan'ı satalım“ raporu sonrası harekete geçen yönetimin şu anda İngiltere ve Fransa'dan 4 kulüple masada olduğu öğrenildi. Ozan'ın tercihi İngiltere. Yıldız oyuncu yakın arkadaşı Çağlar Söyüncü ile aynı ligde yer almak istediğinin etkili olduğu belirtildi.

8/10
PAZARLIKLARI SÜRÜYOR

Ozan Tufan'ın Euro 2020'deki kötü performansı sonrası piyasası düştüğü için gelen tekliflerin şu anda yönetimi tatmin edici seviyede olmadığı belirlendi. Sarı-Lacivertliler rakamın yukarıya çekilmesi için pazarlıklarını sürdürüyor.

9/10
Pereira ile yıldızı barışmayan Ozan Tufan'ın da ayrılığa sıcak baktığı gelen bilgiler arasında. Yönetim, milli futbolcunun satışından gelecek parayla orta alana çift yönlü, dinamik bir isim transfer etmeyi planlıyor.

10/10
OZAN TUFAN'DAN BURSASPOR'A DESTEK

TFF 1. Lig ekibi Bursaspor'un maddî sıkıntılar nedeniyle başlattığı 'Ayağa kalk Bursa' kampanyasının son gününde Ozan Tufan altyapısından çıktığı kulübü unutmadı. Yeşil-beyazlı takımda yetişmiş olan Fenerbahçe'nin milli futbolcusu, Bursaspor'a 50 bin TL'lik destekte bulundu. Bursaspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, “Ayağa kalk Bursa hareketine 50.000 TL değerinde hatıra forması alarak katkıda bulunan eski futbolcumuz Ozan Tufan'a teşekkür ederiz“ ifadelerine yer verildi.


Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow

Fenerbahçe'nin 15 günlük arası başladı

Arrow

5 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı!

Arrow

Fenerbahçe'nin 20 günlük arası başladı

Arrow

Mourinho için Everton iddiası!

Arrow

Fenerbahçe'de Livakovic fark yarattı!

Arrow

Yeni transfer geldiği gibi gidiyor…

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.