Fenerbahçeli Osayi Samuel için transfer teklifi geliyor! İşte o kulüp
09.08.2021

1/6
2020-21 sezonu devre arasında sarı lacivertlilere kiralık transfer olan Brigh Osayi-Samuel ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. İskoç basınında yer alan habere göre Fenerbahçeli Osayi'ye talip çıktı ve yıldız futbolcu için o kulüp, resmi görüşmelere başladı. İşte detaylar...

2/6
Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon QPR'dan kadrosuna kattığı Brigh Osayi Samuel için sıcak gelişmeler yaşanıyor. İskoç basınında yer alan bilgilere göre yıldız futbolcuya resmi teklif geldi.

3/6
Daha önce Celtic'in ilgisi olduğu bilinen Osayi Samuel için, bu kez Glashow Rangers'ın devreye girdiği ve oyuncuyu almaya istekli olduğu ifade edildi.

4/6
CELTIC YERİNE ADAM ALINCA...

Haberin detaylarında Celtic'in, Furuhashi ve Liel Abada transferleri sonrası Osayi Samuel'den vazgeçtiği ve bu sebeple Rangers'ın operasyonda tek kaldığı kaydedildi.

5/6
MALMÖ MAÇINDAN SONRA HIZLANACAK

Öte yandan Glasgow Rangers yetkililerinin, Salı günü oynanacak Malmö maçı sonrası turun geçilmesi halinde Şampiyonlar Ligi için oyuncuyu mutlaka transfer etmek isteyeceği ve tüm şartların zorlanacağı kaydedildi.

6/6
Osayi Samuel, geçtiğimiz sezon Süper Lig'de 18 maçda 1 gol 1 asist üretmiş ve Türkiye Kupası'nda 1 mücadelede forma giymişti.


Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow

Fenerbahçe'nin 15 günlük arası başladı

Arrow

5 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı!

Arrow

Fenerbahçe'nin 20 günlük arası başladı

Arrow

Mourinho için Everton iddiası!

Arrow

Fenerbahçe'de Livakovic fark yarattı!

Arrow

Yeni transfer geldiği gibi gidiyor…

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.