Önder Özen: "Bence Pereira zorlanacak"
08.08.2021

1/9
Önder Özen ve Metin Tekin, Fenerbahçe'nin sezon öncesindeki transfer gündemine mercek tutarken, eksikleri ve verilen kararları yorumladı. Önce Önder Özen'in sözlerine bakıyoruz...

2/9
“FENERBAHÇE NET FAVORİYDİ“

Valencia'nın bir santrfor olmadığını biliyoruz ama Fenerbahçe'de oynadığı maçlarda başarılı oldu. İyi bir Copa America geçirdi, iyi maçlar oynadı, dinlenmiştir de, güçlü bir seçenek ancak Fenerbahçe ile ilgili düşüncem şu; Fenerbahçe hiç transfer yapmasaydı da net bir favoriydi, takımı kötü değildi, bayağı iyiydi.

3/9
“SANTRFOR OYNAYACAĞINI BİLECEK“

Taraftarları ve kamuoyunu ikna etme şansım yok ancak soru şu; geçen sene santrforların performans dağılımlarına baktığımızda eşitlik görürüz, Cisse az süre, az gol, Samatta az süre, az gol. Bir forvete odaklanılmadı. Bir hücum oyuncusuna ya da kaleciye oyuncu özelinde odaklanmadığı hissedilirse, hem kadronun hem odaklanılmayan oyuncuların performansı sıkıntıya düşer. Kaleci 1. kaleci olduğunu, santrfor da atamasa da önümüzdeki hafta oynayacağını bilecek. Bunu hissettiremezseniz olduğundan kötü görünür.

4/9
“SÖRLOTH DA DALGALANIYOR“

Sörloth 1. santrfor olduğunu bilmiyor Leipzig'de, dalgalanıyor. Olmo Leipzig'de 1. alternatif olduğunu bilmiyordu, o yüzden Leipzig'de performansı dalgalandı ancak Enrique verdi formayı, başka Olmo gördük.

5/9
“ANELKA BİLE YEDEK OTURDU“

Caner yönetilmesi zor oyuncudur ama Fenerbahçe için seçilmiş bir teknik adam, profesyonel kadro yönetecek. 2. Lig antrenörü yönetemeyebilir, yönetmesi zor olabilir Caner ama Fenerbahçe için seçilmiş antrenörler için çocuk oyuncağıdır bu oyuncuları yönetmek. Anelka burada yedek kulübesinde oturdu haftalarca, 2 sene sonra Premier Lig gol kralı oldu. Egoysa, onun egosunu konuşmayalım ancak neticede Fenerbahçe böyle karar verdi.

6/9
“BENCE PEREIRA ZORLANACAK“

Teknik adam 3'lü formasyonla oynayacağını söylüyor ancak bu takım 3-4-3 için dizayn edilmiş bir takım değildi, bence Pereira bayağı zorlanacak ve zamana ihtiyacı olacak.

7/9
“TRANSFERLER TATMİN EDİCİ DEĞİL“

Metin Tekin: “Fenerbahçe 3 senedir sil baştan yapıyor. Biraz daha korumacı gidebilirler ama 3. olan bir Fenerbahçe var ve şu ana kadar transferler anlamında tatmin edici değil. Pereira beklenen bir isim olmadı, sürpriz oldu ancak daha deneyimli, Türkiye Ligi'ni biliyor.“

8/9
“FENERBAHÇE'NİN SANTRFORU KİM?“

Metin Tekin: “Yeni bir oyun yapısıyla geliyor, 3'lü savunmayla geliyor. Geçen sezon çok önemli bir soruydu, son maça kadar sorduk, Fenerbahçe'nin santrforu kim? Bugün de bu problem sürüyor. Serdar Dursun geldi ama 1. santrfor olarak başlayacağını çok düşünmüyorum, o soru önemli ibr soru olarak devam ediyor.“

9/9
“HAMUR UYGUN MU GÖRECEĞİZ“

Yeni bir sistem geliyor, çok sistemci değilimdir ama hamur uygun mu, göreceğiz. Sayısal yeterlilik olsa da profil olarak yeterli olup olmadığını göreceğiz.


Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow

Fenerbahçe'nin 15 günlük arası başladı

Arrow

5 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı!

Arrow

Fenerbahçe'nin 20 günlük arası başladı

Arrow

Mourinho için Everton iddiası!

Arrow

Fenerbahçe'de Livakovic fark yarattı!

Arrow

Yeni transfer geldiği gibi gidiyor…

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.