Fenerbahçe'ye 'Evet' dedi! Gözler Leipzig'te...
08.08.2021

1/11
Transferde son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Süper Lig'de gol kralı olduktan sonra Leipzig'e transfer olan Sörloth Süper Lig devi ile anlaşma sağladı. ALman tesmilcisi RB Leipzig ile görüşmeler başladı. İşte detaylar...

2/11
GOL KRALI OLMUŞTU

Trabzonspor'un Premier Lig ekibi Crystal Palace'tan 2 sezonluk kiralık olarak kadrosuna kattığı 25 yaşındaki Norveçli golcü Alexander Sörloth, Karadeniz temsilcisinden ilk sezonda harikalar yaratmıştı. Türkiye Kupası'nda şampiyon olurken, Norveçli gol kralı olmuştu.

3/11
REKORLA İMZA ATMIŞTI

Süper Lig'de Trabzonspor ile harikalara yaratan ve daha ilk sezonunda transferin en çok aranan ismi olan Norveçli golcü Sörloth, Alman temcilcisi Leipzig'e 20 milyon euroya transfer olmuştu. Palace, transfer gelirinin %50'sini Trabzonspor'a vermişti.

4/11
YERİNE GOLCÜ ALDILAR

Geçtiğimiz sezon Alman temsilcisi Leipzig'te istenilen performansı gösteremeyen ve bu sezon takımı katılan golcü Silva'nın transferinden sonra Sörloth'un ayrılması kesin gözüyle bakılıyor. Roma'nın da talip olduğu 25 yaşındaki golcü isim yeniden Süper Lig yolunda...

5/11
FENERBAHÇE'DE HEDEF SÖRLOTH

Önceliğini golcü transferine veren Fenerbahçe için varsa yoksa Alexander Sörloth... Geçtiğimiz sezon Trabzonspor'dan transfer olduğu Leipzig'te forma şansı bulamayan ve 2021-22 kadrosunda düşünülmeyen Norveçli golcü konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor.

6/11
PAZARLIK DEVAM EDİYOR

Yönetimin Norveçli yıldızı sarı-lacivertli formayı giymesi konusunda ikna ettiği öğrenilirken, Alman ekibiyle kıyasıya pazarlıklar devam ediyor. Kanarya'nın ilk sezon kiralık oynatmayı hedeflediği 25 yaşındaki futbolcu için Leipzig, sözleşmeye zorunlu satın alma opsiyonu eklemek istiyor.

7/11
SÖRLOTH 'TAMAM' DEDİ

Alman ekibinin bu talebini kabul eden Fenerbahçe, bonservis bedeli konusunda görüşmelerini sürdürüyor. Leipzig, Alexander Sörloth'un bonservisinde tam 20 milyon euro'da diretiyor, sarı- lacivertliler ise 13 milyon euro'nun üstüne çıkmıyor.

8/11
3.3 MİLYON EURO YILLIK

Son ana kadar bu teklifinde ısrarcı olmayı planlayan Fenerbahçe Yönetimi, 1.94'lük forvetin Alman temsilcisinde kazandığı yıllık ücreti; 3.3 milyon euro'yu da ödeyecek. Bu arada İngiltere Championship takımlarının da peşinde koştuğu Sörloth'un bu tekliflere sıcak bakmadığı ve direkt reddettiği ileri sürülüyor.

9/11
6 GOL 3 ASİST

Leipzig'in yeni sezon kadrosunda düşünülmeyen Alexander Sörloth, Alman ekibiyle 2020-21'de 37 resmi maça çıktı. Norveçli yıldız, bu karşılaşmalarda bin 718 dakika sahada kalırken, 6 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

10/11
KADROYA ALINMADI

Alexander Sörloth, dün Leipzig'in Almanya Kupası'nda Sandhausen ile oynadığı karşılaşmanın kadrosunda yer bulamadı.Daha önce yaptığı açıklamada 25 yaşındaki Norveçli golcüyü yeni sezon kadrosunda düşünmediğini açıklayan Alman ekibinin teknik direktörü Jesse Marsch, sezonun ilk resmi sınavında da bu oyuncuyu kadroya almadı.

11/11
SAMATTA'YA TEKLİF

Sarı-lacivertlilerin kadrosunda düşünmediği Samatta için Belçika'dan teklif geldi. Club Brugge, Kanarya'nın bonservisiyle satmak istediği Tanzanyalı golcünün transferinden Fenerbahçe'nin kapısını çaldı. Belçika ekibinin satın alma opsiyonuyla 28 yaşındaki golcüyü kiralamak istediği iddia edildi.


Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow

Fenerbahçe'nin 15 günlük arası başladı

Arrow

5 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı!

Arrow

Fenerbahçe'nin 20 günlük arası başladı

Arrow

Mourinho için Everton iddiası!

Arrow

Fenerbahçe'de Livakovic fark yarattı!

Arrow

Yeni transfer geldiği gibi gidiyor…

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.