Fenerbahçe transferi açıkladı! 2 ayrılık, görüşmeler resmen başladı
08.08.2021

1/9
Fenerbahçe transfer görüşmelerine başladığını açıkladığı Güney Koreli stoper Min-Jae Kim'i İstanbul’a getirdi. Bu gelişmenin ardından tecrübeli futbolcu ile yolların ayrılması kesinleşti. Sarı-lacivertli takımda forma şansı bulamayan genç oyuncu için de resmi teklif geldi.

TRANSFERDE VİTES ARTIRDILAR

Yeni sezonda 7 yıllık şampiyonluk özlemine son vermek isteyen Fenerbahçe'de transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı-lacivertli yönetim transferde vites artırdı ve el sıkışılan oyuncuları bir bir açıklamaya başladı.

2/9
TRANSFERDE SESSİZLİK BOZULDU

Sarı-lacivertliler Serdar Dursun ve Steven Caulker'a imza attırarak transfer sezonunu açmıştı. Uzun süren sessizliğin ardından peş peşe transferler açıklanmaya başladı.

3/9
BORDEAUX'NUN ELİNDEN BURAK KAPILDI

Kasımpaşa ile sözleşmesi sona eren genç sol bek Çağtay Kurukalıp'la anlaşmaya varan Fenerbahçe yönetimi, ardından Bordeaux'nun da peşinde olduğu Burak Kapacak'ı renklerine kattı.

4/9
GELECEĞE YATIRIM TRANSFERİ

2004 doğumlu Emir Ortakaya ile sözleşme imzalandığı duyuruldu. Yapılan açıklamada, “Kulübümüz, Gençlerbirliği’nin 2004 doğumlu futbolcusu Emir Ortakaya’yı bonservisiyle birlikte 3 yıllığına renklerine bağladı. Emir Ortakaya, önümüzdeki yıllarda Futbol A Takımımızın kadrosuna aday olmak üzere Futbol Akademimize katılmıştır“ ifadeleri kullanıldı.

5/9
GÜNEY KORELİ STOPER İMZA İÇİN GELDİ

Sarı-lacivertliler son olarak dün gece transfer görüşmelerine başladığını açıkladığı Güney Koreli futbolcu Min-Jae Kim'i İstanbul’a getirdi. Güney Koreli stoperi Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki ile idari menajer Emir Yolaç karşıladı.

6/9
TECRÜBELİ FUTBOLCU İLE YOLLAR AYRILIYOR

Teknik direktör Vitor Pereira'nın Çin Ligi'nden takip ettiği ve özellikle istediği Güney Koreli stoperin transferinin ardından Fenerbahçe'de tecrübeli futbolcu ile yollar ayrılıyor.

7/9
ZANKA İLE YOLLAR AYRILIYOR

Portekizli teknik adam, kadrodaki stoper şişkinliğini eritmek istiyor. Beklenen performansı gösteremeyen ve devamlı kiralanan Mathias Jorgensen Zanka ile yollar ayrılıyor.

8/9
KOPENHAG RESMİ GİRİŞİMLERE BAŞLADI

Vole'de yer alan habere göre Danimarka ekibi Kopenhag, tecrübeli stoperi kadrosuna katmak için resmi girişimlere başladı. Galatasaray'ın Kopenhag'ın stoperi Victor Nelsson'un transferi için anlaşmaya varmasının ardından Danimarka kulübünün bu boşluğu doldurmak için Zanka hamlesi yaptığı öğrenildi.

9/9
ANDERLECHT'TEN SAYYADMANESH'E RESMİ TEKLİF

Bu arada Allahyar Sayyadmanesh ile ilgili sıcak transfer gelişmesi yaşandı. Geçen sezon Zorya Luhansk'a kiralanan ve performansıyla göz dolduran İranlı golcüye Club Brugge'ün ardından Anderlecht de resmi teklif yaptı.


Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow

Fenerbahçe'nin 15 günlük arası başladı

Arrow

5 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı!

Arrow

Fenerbahçe'nin 20 günlük arası başladı

Arrow

Mourinho için Everton iddiası!

Arrow

Fenerbahçe'de Livakovic fark yarattı!

Arrow

Yeni transfer geldiği gibi gidiyor…

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.