Fenerbahçe'de sol beke iki aday!
07.08.2021

1/3
Süper Lig'de yeni sezona hazırlanan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ediyor. Başkan Ali Koç, geçtiğimiz günlerde ilk 11 için 4 transfer yapılacağını açıklamıştı. Caner Erkin'in de kadro dışı bırakılmasıyla sol beke transfer yapılması kesinlik kazandı. Fenerbahçe'de bu bölge için iki isim ön plana çıktı. Kanarya, Kolasinac ya da Umut Meraş'tan birisini kadrosuna katacak. İşte detaylar...

2/3
Sarı-lacivertliler uzun süredir 'kanayan yara' olan sol bek pozisyonu için güçlü bir aday arıyordu. Onu da Arsenal'de buldu. Kanarya, Sead Kolasinac için resmi temaslara ve menajeriyle görüşmelere başladı. Fenerbahçe'ye bu transferde Boşnak sol bekin, Arsenal'den eski takım arkadaşı Mesut Özil yardım ediyor. 32 yaşındaki yıldız, Sead Kolasinac için hem olumlu referans verdi hem de 28'lik oyuncuyla bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Arkadaşını İstanbul'a davet etti.

3/3
Kanarya, TFF'nin yabancı kuralını 8+6 olarak belirlemesi üzerine 'taktik' bir hamle yapmaya hazırlanıyor. Sarı-lacivertliler, bu bölgeden Caner Erkin'in de ayrılmasıyla Umut Meraş'ın peşine düştü. Fenerbahçe, dün hem 24 yaşındaki milli futbolcunun kulübü Le Havre hem de oyuncunun menajeriyle temas kurdu. Şartlarını sordu. Sarı-lacivertliler gelecek cevaba göre görüşmeleri ya ilerletecek ya da bitirecek. Kanarya bu bölgeyi bonservisi elinde olan 19 yaşındaki Çağtay Kurukalıp'ı alarak güçlendirmişti. Daha tecrübeli olan Umut için de temaslar sürüyor.


Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow

Fenerbahçe'nin 15 günlük arası başladı

Arrow

5 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı!

Arrow

Fenerbahçe'nin 20 günlük arası başladı

Arrow

Mourinho için Everton iddiası!

Arrow

Fenerbahçe'de Livakovic fark yarattı!

Arrow

Yeni transfer geldiği gibi gidiyor…

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.