Fenerbahçe'den golcü bombası!
07.08.2021

1/5
Süper Lig'de gelecek sezon çalışmalarına devam eden Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor... Teknik direktör Vitor Pereira'nın raporları doğrultusunda arayışlarını sürdüren sarı lacivertliler, daha önce Beşiktaş ile anılan Nijeryalı yıldızı David Okereke için devreye girdi. İşte tüm detaylar...

2/5
Süper Lig'de yıldız bir forvet arayışına devam eden Fenerbahçe'nin, ezeli rakibi Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan David Okereke için devreye girdiği iddia edildi.

3/5
5 MİLYON EURO

Yeni Asır'ın haberine göre; Belçika ekibinde gösterdiği performansla beklentilerin altında kalan ve satış listesine konulan 23 yaşındaki golcü oyuncu için harekete geçen sarı-lacivertlilerin, bu transfer için kesenin ağzını açabileceği öne sürüldü. Club Brugge'ün piyasa değeri 2.8 milyon Euro olan yıldız futbolcu için 5 milyon Euro istediği belirtildi.

4/5
SPEZIA'DAN ALDILAR

Yönetimin transferi bitirmek için yakın zamanda Belçika ekibiyle masaya oturacağı öğrenildi. Club Brugge, David Okereke için iki sezon önce İtalya temsilcisi Spezia'ya 8 milyon Euro ödemişti.

5/5
ÜÇ KULÜP TALİP OLDU

Öte yandan Okereke için İtalya'dan Sampdoria'nın da devrede olduğu iddia edildi. Kulübüyle iki yıl daha sözleşmesi bulunan genç oyuncu, geçen sezon çıktığı 35 maçta 4 gol, 1 asistlik performans üretti. Okereke'nin F.Bahçe, Beşiktaş ya da Sampdoria'dan birine gitmesi bekleniyor.


Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow

Fenerbahçe'nin 15 günlük arası başladı

Arrow

5 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı!

Arrow

Fenerbahçe'nin 20 günlük arası başladı

Arrow

Mourinho için Everton iddiası!

Arrow

Fenerbahçe'de Livakovic fark yarattı!

Arrow

Yeni transfer geldiği gibi gidiyor…

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.