Fenerbahçe'nin yıldızına Avrupa devinden transfer teklifi! Görüşmeler başladı, 20 milyon euro
06.08.2021

1/14
UEFA Avrupa Ligi'ne play-off turundan başlayacak olan Fenerbahçe'de sürpriz transfer gelişmeleri yaşanıyor. Vitor Pereira, 11 ismin biletini keserken; sarı-lacivertlilerin yıldız futbolcusu için transfer teklifi geldiği iddia edildi. Fenerbahçe'nin bu teklife verdiği cevap ortaya çıktı.

2/14
HEDEF HASRETE SON VERMEK

Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi çalışmalar sürüyor. Teknik direktör Vitor Pereira önderliğinde sezona hazırlanan Kanarya'da tek hedef ise şampiyonluk. Futbolcular ve teknik ekip 7 sezona çıkan şampiyonluk hasretine son vermeyi hedefliyor.

3/14
11 İSMİN BİLETİ KESİLDİ

Bu sebeple oldukça yoğun bir tempoda çalışan Fenerbahçe'de bazı isimlerin de bileti kesildi. Son olarak Caner Erkin ve Sinan Gümüş'ü kadro dışı bırakan Portekizli hoca, daha önce de Sadık Çiftpınar, Oğuz Kaan Güçtekin, Kemal Ademi, Mame Thiam, Barış Alıcı, İsmail Yüksek, Melih Bostan, Murat Sağlam ve sakatlıklarını atlatan ve bireysel çalışmalarını sürdüren Diego Perotti'nin takımdan ayrı çalışmasına karar vermişti.

4/14
AYRILIKLAR DEVAM EDECEK

Görünen o ki Fenerbahçe'de bu ayrılıklar devam edecek. Hocanın deyimiyle kadroda oluşan şişkinliğin giderilmesi adına Mauricio Lemos, Nabil Dirar, Mbwana Samatta'nın da takımdan gönderilmesi planlanıyor.

5/14
3 İSME TEKLİFLER GELİYOR

Sarı lacivertlilerde tüm bu isimlerin yanında, Attila Szalai, Altay Bayındır, İrfan Can Kahveci, Ozan Tufan ve Dimitrios Pelkas'a ise teklifler geliyor. Henüz gelen teklifleri yeterli bulmayan yönetim, beklenen rakamlara çıkılması durumunda bu oyuncularla da yollarını ayırabilir.

6/14
SZALAI'YE DORTMUND KANCASI

Kanarya'nın Macar oyuncusuna Almanya Bundesliga devlerinden Borussia Dortmund talip oldu. 23 yaşındaki futbolcu için Alman devi 12 milyon Euro'luk bir teklif sundu. Bu teklifi yeterli bulmayan yönetimin 20 milyon Euro talep etmesi sonucu görüşmeler şimdilik askıya alındı.

7/14
INTER, ALTAY'I İSTİYOR

İtalya Serie A'nın son şampiyonu Inter, Fenerbahçe'nin başarılı kalecisi Altay Bayındır'ın peşinde. Fenerbahçe'nin 2019 yılında Ankaragücü'nden 1.5 milyon Euro'ya transfer ettiği 23 yaşındaki file bekçisi için İtalyan devinin 10.5 milyon Euro teklifte bulunduğu öğrenildi. Ancak yönetim rakamı az buldu ve İtalyanlardan fiyat arttırmasını talep etti.

8/14
PELKAS'A ADA'DAN TALİP VAR

Kanarya'nın Yunan oyuncusuna Avrupa'nın önemli kulüpleri talip oldu. Fransa'dan Lyon, İtalya'dan Napoli, Almanya'dan M'Gladbach, Rusya'dan da Rubin Kazan'ın gündeminde olan Pelkas için son olarak bir Premier Lig ekibinin temaslara başladığı ve 12 milyon Euro teklif yaptığı öğrenildi.

9/14
GÖZLER STOPER VE FORVETTE

Teknik direktör Vitor Pereira, başkan Ali Koç'a raporunu sundu. Portekizli teknik adam, yönetimden bir stoper ve bir forvet transferi istedi. Uzun zamandır çalışmalarını sürdüren başkan Ali Koç önderliğindeki yönetim, hocanın da talepleri doğrultusunda 2 ismi gündemine aldı. İşte o yıldızlar...

10/14
YENİ STOPER MAKSIMOVIC

Fenerbahçe'de gözler Napoli ile sözleşmesi sona eren Nikola Maksimovic'e çevrildi. Sarı-lacivertlilerin yeni transferi Steven Caulker'ı kadroda düşünmeyen Pereira, yönetimden bir başka stoper daha istedi. Bu sebeple 29 yaşındaki ve serbest durumdaki oyuncu için harekete geçen yönetim, Sırbistanlı futbolcuyu transfer etmek istiyor.

11/14
1 AY ÖNCE GÖRÜŞÜLDÜ

Sarı lacivertliler, Sırp yıldız ile 1 ay önce de masaya oturmuştu. Ancak o dönem Maksimovic'in yüksek maaş talebi ve Lazio'ya gitme isteği nedeniyle görüşmeler tıkanmıştı. 29 yaşındaki futbolcunun başta Lazio olmak üzere kendisine talip olan takımlarla anlaşma sağlayamaması sonrası Fenerbahçe'den ikinci bir hamle geldi. Yönetim, Sırp stoperin menajeriyle yeniden temasa geçme kararı aldı.

12/14
TEKLİF 2.5 MİLYON EURO

Sarı-Lacivertliler'in Maksimovic'e bonuslarla beraber yıllık 2.5 milyon Euro'luk teklif yapma hazırlığında olduğu öğrenildi. Daha önce yapılan görüşmede kapıyı 3.5 milyon Euro'dan açan tecrübeli yıldızın maaş isteğini aşağıya çektiği de gelen bilgiler arasında. Daha önce Kızılyıldız, Torino ve Spartak Moskova formalarını giyen Nikola Maksimovic, 25 kez Sırp Milli Takımı'nda görev yaptı. Napoli formasıyla 99 kez sahaya çıkan yıldız futbolcu 1.93 boyunda.

13/14
FORVETE SAMBACI YILDIZ ADAYI

Sarı lacivertlilerde bir yandan golcü arayışları da devam ediyor. Bir çok santrforla temas kuran yönetim, henüz bu isimlerde mutlu sona ulaşamadı. Bunun üzerine Kanarya, Pereira'nın da olumlu rapor verdiği ve takımda görmek istediğini belirttiği Rodrigo Muniz'i radarına aldı.

14/14
PEREIRA İSTİYOR

Fenerbahçe'nin, Brezilya Serie A ekibi Flamengo'da forma giyen 20 yaşındaki forvet Rodrigo Muniz'le ilgilendiği öğrenildi. Genç futbolcunun da Avrupa'da oynama fırsatını değerlendireceği bu sebeple Fenerbahçe'nin teklifine sıcak baktığı ifade edildi. Güncel piyasa değeri 3 milyon Euro olan Brezilyalı genç yeteneği özellikle teknik direktör Vitor Pereira'nın çok istediği bildirildi. Profesyonel kariyerinde 30 maça çıkan genç futbolcu, 6 gol ve 1 asist üretti.


Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow

Fenerbahçe'nin 15 günlük arası başladı

Arrow

5 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı!

Arrow

Fenerbahçe'nin 20 günlük arası başladı

Arrow

Mourinho için Everton iddiası!

Arrow

Fenerbahçe'de Livakovic fark yarattı!

Arrow

Yeni transfer geldiği gibi gidiyor…

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.