“Kavga etmeye hazır ama farklı yollarını bulmuş…”
01.08.2021

1/7
Fenerbahçe’de herkes Vitor Pereira’yı merak ediyor… Başkan Ali Koç’un “daha olgunlaşmış” dediği Portekizli teknik adamın önceki döneme göre farklılıkları ise dikkat çekiyor.

2/7
* Eskisi kadar iddialı ama, önceki gibi “bu iş bitti. Ben Türkiye’nin üzerindeyim. Premier Lig’den isterlerken ben buraya geldim. Kıymetimi bilin” havası yok.

3/7
* Kendisine güveniyor ama, önceki gibi “dediğim kuraldır. Ben ne dersem o olur. Herşeyi ben bilirim” havasından kurtulmuş.

4/7
* Bir önceki dönemde futbolcuları tanımak için uğraşmıyordu, sadece taktisyendi. Şimdi psikolojik olarak destek veren tam donanımlı bir teknik direktör.

5/7
* Bir önceki dönemde bilime inanmıyor, futbolcu sahada topla idman yapar fikrindeydi. Yine bilgisayarları çok düşünmüyor incelemiyor ama kulübün sunduğu tüm iknaları tek tek inceliyor. İşin içine katmaya çalışıyor.

6/7
* Kavga etmeye, takımının haklarını korumak için savaşmaya hala hazır ama bunu daha stratejik yapmanın yollarını keşfetmiş.

7/7
* Daha önce futbolcularıyla belirli bir mesafede sadece taktisyendi. Hala baba olamamış ama bir seviyede abi konumuna yükselmiş durumda. (Fotospor)


Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow

Fenerbahçe'nin 15 günlük arası başladı

Arrow

5 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı!

Arrow

Fenerbahçe'nin 20 günlük arası başladı

Arrow

Mourinho için Everton iddiası!

Arrow

Fenerbahçe'de Livakovic fark yarattı!

Arrow

Yeni transfer geldiği gibi gidiyor…

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.