Fenerbahçe'de transfer formülü: Birebir bonservis
25.07.2021

1/4
Fenerbahçe yeni yapacağı transferler için bütçede yer açmanın formülünü arıyor. Bu konudaki en büyük avantaj, TFF'nin bu yıl değiştirdiği “Birebir bonservis“ kuralı. Böylece sarı-lacivertlilerin yaptığı satışın tamamı limite eklenecek. İşte detaylar...

2/4
Pereira, şu ana kadar 9 oyuncuyu A Takım'ın dışına aldı. Bu oyuncuların başka kulüplere gitmesiyle hem kadro rahatlayacak hem de maaş bütçesi düşecek. Bütçeyi dengeye getirmek için 7.5 milyon Euro'luk daha tasarruf sağlanması gerekiyor.

3/4
Transfer yapılabilmesi içinse bütçede daha fazla yer açılmak zorunda. Sabah gazetesinin haberine göre, bu noktada en önemli avantajı “Birebir bonservis“ kuralı. Son 2 yılda Eljif (16 milyon Euro) ve Vedat (18.5 milyon Euro) satışlarıyla kulübe büyük girdi sağlandı.

4/4
Ancak F.Bahçe bu gelirin üçte birini bütçeye kaydettirebildi. Bu sezon TFF'nin yaptığı kural değişikliğiyle bonservis gelirinin tamamını bütçeye yazabilecek. Sarı-lacivertlilerin Pereira'nın düşünmediği 3- 4 oyuncuyu daha satarak bu sorunu aşması bekleniyor.


Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow

Fenerbahçe'nin 15 günlük arası başladı

Arrow

5 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı!

Arrow

Fenerbahçe'nin 20 günlük arası başladı

Arrow

Mourinho için Everton iddiası!

Arrow

Fenerbahçe'de Livakovic fark yarattı!

Arrow

Yeni transfer geldiği gibi gidiyor…

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.