Fenerbahçe'ye sürpriz golcü! Rakibi...
24.07.2021

1/5
Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de forvet mevkisi için sürpriz bir isim gündeme geldi. Sarı-lacivertliler, Rennes'de forma giyen M'Baye Niang'ı istiyor. Fenerbahçe'nin bu transferdeki en ciddi rakibi ise Venezia... İşte son dakika transfer gelişmesinin detayları...

2/5
Geride bıraktığımız sezon golcülerinden istediği verimi alamayan Fenerbahçe, yeni sezon öncesi bu bölgeyi güçlendirmek için harekete geçti. Sarı-lacivertlilerin bir numaralı gündem maddesi ise M'Baye Niang oldu.

3/5
Fransız basınından L'Equipe'te yer alan habere göre sarı-lacivertli takım, geride bıraktığımız sezonun ikinci yarısını Suudi Arabistan ekibi Al Ahli'de kiralık olarak geçiren M'Baye Niang ile ilgileniyor ancak oyuncunun transferinde en ciddi rakibin İtalya Serie A'ye yeni yükselen Venezia olduğu ifade edildi.

4/5
İtalyan ekibinin, 26 yaşındaki golcü oyuncuyu etkileyen bir proje sunduğu bilgisi de paylaşıldı. Niang'la bir dönem Beşiktaş'ta ilgilenmişti.

5/5
Senegalli futbolcu, kariyerine Caen'de başladı. Sırasıyla Milan, Montpellier, Genoa, Watford, Torino ve Rennes formaları giydi. Güncel piyasa değeri 4.5 milyon euro olan Niang, Senegal Milli Takımı ile çıktığı 15 karşılaşmada 4 gole imzasını attı.


Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow

Fenerbahçe'nin 15 günlük arası başladı

Arrow

5 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı!

Arrow

Fenerbahçe'nin 20 günlük arası başladı

Arrow

Mourinho için Everton iddiası!

Arrow

Fenerbahçe'de Livakovic fark yarattı!

Arrow

Yeni transfer geldiği gibi gidiyor…

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.