Fenerbahçe'de 10 ismin üstü çizildi! Pereira ve kurmayları karar verdi
22.07.2021

1/11
Serdar Dursun ve Steven Caulker'ı transfer ederek kadrosuna önemli takviyeler yapan Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira, takımda düşünmediği isimleri belirledi. Sarı-lacivertlilerin Portekizli teknik patronu, gelecek sezon kadro yapılanmasında yer almayacağını düşündüğü 10 ismin satılmasına ya da kiralanmasına onay verdi.

PEREIRA'DAN YENİ SİSTEM

Fenerbahçe’de teknik direktör Vitor Pereira’nın göreve gelmesinin ardından ciddi değişimler yaşanırken, Portekizli teknik adam da, oyuncularından çok yönlü olmalarını istedi. Ana sistem olarak 3-4-3 taktiğini belirleyen Pereira, bu sistem dışında rakibe, maça ve sonuca göre farklı dizilişlerle de takımını sahada tutacak. Sarı-lacivertli takımın bu geçişleri yapabilmesi için oyuncuların tek bir pozisyon dışında, farklı bölgelerde de oynayabilmesi gerekiyor.

2/11
PANDEMİ NEDENİYLE KAMP İPTAL EDİLDİ

Fenerbahçe Kulübü'nün Slovenya'da yapmayı planladığı kamp programı, Avrupa'da tekrar artış gösteren Covid-19 pandemisi nedeniyle iptal edildi. Sarı-lacivertlilerin yaptığı açıklamada, “Yeni sezona yönelik ikinci etap kamp çalışmalarımız, 22-30 Temmuz tarihleri arasında Slovenya’da olacak şekilde planlanmış olsa da son günlerde yaşanan pandemi koşullarındaki artış ve hassasiyet nedeniyle Takımımızın bu programı iptal edilmiştir“ ifadeleri yer aldı.

3/11
İKİ HAZIRLIK MAÇI OYNANDI

Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlık planlaması kapsamında şu ana kadar iki hazırlık maçı oynandı. Sarı-lacivertli takım, Romanya 2. Lig ekibi Csikszereda ile karşılaştığı özel maçtan 2-0 galip ayrıldı. Fenerbahçe'nin oynadığı bir diğer hazırlık mücadelesi Süper Lig ekibi Kasımpaşa'ya karşı 4-1'lik üstünlükle sona erdi.

4/11
BAŞKANIN HEDEFİ ŞAMPİYONLUK

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, bayramlaşma töreninde açıklamalarda bulundu. Ali Koç konuşmasında, “Bu sene özellikle futbolda güzel günler yaşayacağız. Ben büyük konuşmam ama bu sene inançlı ve iddialıyız. 7 senedir beklediğimiz şampiyonluk sevincini bu sene yaşayacağız. Çalışmalar iyi gidiyor. Bu sene süreçleri farklı ele alıyoruz. Bazı çalışmaları bitince açıklıyoruz“ ifadelerini kullandı.

5/11
FENERBAHÇE'DE 10 İSMİN ÜSTÜ ÇİZİLDİ

Takvim'in haberine göre; Fenerbahçeli kurmaylar sadece eksik bölgelere oyuncu bulmak için değil kadroyu azaltmak için yoğun bir mesai harcıyor. Kadrosunda 37 futbolcu bulunan Fenherbahçe ilk etapta en az 10 oyuncuyu direkt satış ya da kiralama yoluyla kadrodan çıkartmayı hedefliyor.

6/11
PEREIRA VE KURMAYLARI KARAR VERDİ

Bu oyuncular Zajc, Zanka, Dirar, Lemos, Tisserand, Oğuz Kağan Güçtekin, Perotti, Thiam, Kemal Ademi ve Barış Alıcı olarak belirlendi. Pereira ve kurmaylarının bu isimler üzerinde uzlaştağı ifade edildi. Bu oyuncular kiralama ya da satış yoluyla takımdan gönderilerek hem FFP hem de TFF'nin limit kriterleri uygulunmış olacak.

7/11
ZAJC'A TORINO TALİP OLDU

Sarı-lacivertlilerde transfere bütçe oluşturmak için takımdan ayrılması planlanan isimlerden Miha Zajc'a talip çıktı. 27 yaşındaki orta saha oyuncusuna Torino talip oldu. Sloven oyuncu, geçen sezonu Genoa’da kiralık geçirmişti. Genoa, Zajc’ın bonservisini almak istese de oyuncunun 1.2 milyon Euro’luk maaşında indirime gitmemesi nedeniyle bu transferden vazgeçti.

8/11
PEROTTI'DEN FLAŞ TALEP

Fenerbahçe'de ayrılması gündemde olan isimlerden Diego Perotti, sarı-lacivertlilerin elini zorlaştırıyor. Arjantinli kanat oyuncusu ise ayrılmak için Fenerbahçe’den bütün alacaklarını talep etti. Tecrübeli futbolcu, geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlığın ardından henüz takımla birlikte antrenmana bile çıkmadı.

9/11
GÖZTEPE, FENERBAHÇE'DEN 3 İSMİ İSTİYOR

Süper Lig’de yeni sezon kampında transfer çalışmalarını sürdüren Göztepe, Fenerbahçe’den bir oyuncuyu daha listesine ekledi.Sarı-lacivertlilerden daha önce stoper Zanka ve kanat Sinan’la ilgilenen sarı-kırmızılıların santrfor Kemal Ademi’yi de düşündüğü vurgulandı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira’nın raporunu bekleyen Göztepe’nin şartların oluşması halende Ademi’ye imza attıracağı kaydedildi. Öncelikle Nijeryalı golcüsü Brown Ideye’yi elden çıkarmak isteyen sarı-kırmızılılar, Ademi transferinde yol haritasını belirleyeceği ifade edildi.

10/11
TISSERAND VE SAMATTA BELİRSİZLİĞİ

Tisserand ile Samatta’nın durumu henüz net değil. Ayrılıklar sonrası ortaya çıkacak ekonomik şartlar el verirse sarı lacivertlilerin stoper ve golcü konusunda yeni hamleler yapma imkânı doğacak. Fenerbahçe'de Pereira, daha kaliteli bir isim alınabilirse Tisserand’ın da gönderilmesine razı oldu.

11/11
ZANKA VE ADEMI İÇİN KAP BİLDİRİMİ GELEBİLİR

Zanka'nın Kopenhag, Ademi'nin de Süper Lig kulüplerinden birine gönderildiğine dair her an bir KAP bildiriminin gelebileceği öğrenildi.


Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow

Fenerbahçe'nin 15 günlük arası başladı

Arrow

5 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı!

Arrow

Fenerbahçe'nin 20 günlük arası başladı

Arrow

Mourinho için Everton iddiası!

Arrow

Fenerbahçe'de Livakovic fark yarattı!

Arrow

Yeni transfer geldiği gibi gidiyor…

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.