Gökhan Gönül'ün yerine sürpriz isim! Pereira yönetimden onu istedi
19.07.2021

1/9
Fenerbahçe'deGökhan Gönül'ün ayrılığının ardından sağ bek transferi yapması beklenen Fenerbahçe için Portekiz'den sıcak bir haber geldi. Vitor Pereira'nın, ülkesinden bir oyuncunun peşine düştüğü kaydedildi.

Serdar Dursun ve Steven Caulker'ı kadrosuna katan Fenerbahçe, yeni takviyeler yapmak için girişimlerini devam ettiriyor. Gökhan Gönül'ün ayrılığı sonrası sağ bek takviyesi için Pererira yönetimden yıldız ismi istedi.

2/9
KAMP PROGRAMI BELLİ OLDU

Düzce'deki hazırlık kampını tamamlayıp İstanbul'a dönen Fenerbahçe, 22-30 Temmuz tarihleri arasında Slovenya'nın Bled şehrinde ikinci etap kamp çalışmalarını gerçekleştirecek. Sarı-lacivertliler, burada 3 hazırlık maçı yapacak.

3/9
PEREIRA YENİ SİSTEMLER DENİYOR

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira yeni sezonda takımının her sistemi oynamasını istiyor. Portekizli hoca bunun işareti ilk hazırlık maçında verdi. Sarı-lacivertliler sahada 3-4-3 sistemine göre yer aldı. İlk kez denenen bu sistem sayesinde etkili orta saha ve hücum oyuncularının becerilerini daha rahat ortaya koyması hedefleniyor.

4/9
GÖKHAN'IN YERİNE SÜRPRİZ ADAY

Gökhan Gönül'ün ayrılığının ardından sağ bek transferi yapması beklenen Fenerbahçe için Portekiz'den sıcak bir haber geldi. Vitor Pereira'nın, ülkesinden bir oyuncunun peşine düştüğü kaydedildi.

5/9
MALİLİ SAĞ BEK LİSTEDE

Portekiz'in önde gelen spor gazetelerinden A Bola, sarı-lacivertlilerin Guimaraes forması giyen 26 yaşındaki Malili sağ bek Falaye Sacko'nun peşinde olduğunu yazdı.

6/9
TALİBİ ÇOK

6 yıldır Guimaraes'te oynayan ve 3 yıldır takımının vazgeçilmezlerinden biri olan Sacko, transfer piyasasında birçok takımın da hedefinde bulunuyor.

7/9
TRANSFER YARIŞI

A Bola Fenerbahçe ile birlikte Belçika'dan Anderlecht, Brugge, Genk ve Fransa'dan Lorient'in 1,80'lik sağ bek için transfer yarışında olduğunu belirtti.

8/9
BEŞİKTAŞ İLGİLENMİŞTİ

Valentin Rosier ile anlaşmaya çalışan Beşiktaş'ta daha önce Falaye Sacko ismi de gündeme gelmiş ancak transfer gerçekleşmemişti.

9/9
PORTEKİZ'DE 100 MAÇA ÇIKTI

Kariyerine ülkesinde başlayan ve 2015'te Macaristan ekiplerinden Üjpest'e transfer olarak Avrupa'ya ayak basan Sacko, 2016'da Guimaraes'e transfer oldu. Portekiz'de 100 maça çıkan Malili futbolcu, 11 asist yaptı. 26 yaşındaki oyuncu aynı zamanda Mali Milli Takımı formasını da giyiyor.


Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow

Fenerbahçe'nin 15 günlük arası başladı

Arrow

5 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı!

Arrow

Fenerbahçe'nin 20 günlük arası başladı

Arrow

Mourinho için Everton iddiası!

Arrow

Fenerbahçe'de Livakovic fark yarattı!

Arrow

Yeni transfer geldiği gibi gidiyor…

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.