Fenerbahçe için sürpriz transfer iddiası! Sağ bek ile görüşmeyi duyurdular
15.07.2021

1/7
Fenerbahçe Kulübü, yeni sezon hazırlıklarına devam ederken bir yandan da transfer çalışmalarına hız verdi. Bu süreçte sarı-lacivertlilerin kadroya kattığı ya da yollarını ayırdığı isimler de oldu. Sarı-lacivertliler, son olarak Gökhan Gönül'e veda etmişti. Portekiz basını Fenerbahçe için sürpriz bir transfer iddiası ortaya attı.

AYRILIK RESMEN AÇIKLANDI

Fenerbahçe'de teknik direktörlüğe Vitor Pereira'nın gelmesinin ardından gelecek sezon için kadro planlaması şekillenmeye başladı. Portekizli teknik adamın kadroda düşünmediği tecrübeli sağ bek Gökhan Gönül ile yollar ayrıldı. Fenerbahçe Kulübü, Gökhan Gönül'e veda etti.

2/7
GÖKHAN'A HÜZÜNLÜ VEDA

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, “Fenerbahçe'mizin formasını ilk kez 2007 yılında giyen, 10 yıl boyunca 360'tan fazla maçta çubuklumuzu başarıyla taşıyan ve geçtiğimiz sezon kadromuza yeniden dahil olan Gökhan Gönül ile yollarımız ayrılmıştır“ denildi. Fenerbahçe Kulübü yaptığı açıklamada, “Fenerbahçe ruhunu her zaman en üst seviyede taşıyan Gökhan Gönül'e tüm emek ve hizmetleri için teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde kendisine başarılar diliyoruz. Yolun açık olsun Gökhan Gönül“ ifadelerini kullandı.

3/7
BEŞİKTAŞ'TAN SONRA YENİDEN KADIKÖY

Fenerbahçe'de uzun geçen ilk döneminin ardından 2016-2017 sezonunda Beşiktaş'a transfer olan Gökhan Gönül, 2020-2021 sezonu başında Kadıköy'e geri döndü. Tecrübeli futbolcu, Beşiktaş'ta Süper Lig şampiyonluğu yaşadı. Gökhan Gönül geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla 22 maçta süre aldı.

4/7
GÖKHAN GÖNÜL'ÜN YERİNE İSPANYOL SAĞ BEK

Gökhan Gönül'ün Fenerbahçe'den ayrılmasının ardından Portekiz basınında yayın yapan Record sürpriz bir transfer gelişmesini duyurdu. Sarı-lacivertlilerin İspanyol futbolcu ile ilgilendiği yazıldı. Sevilla'dan ayrılan tecrübeli futbolcunun Fenerbahçe'nin gündeminde olduğu belirtildi.

5/7
ALEIX VIDAL İÇİN BENFICA DA İSTEKLİ

Sevilla'dan ayrıldıktan sonra henüz bir takımla anlaşmayan Aleix Vidal için Portekiz Ligi ekiplerinden Benfica'nın da transfer girişiminde bulunduğu kaydedilen haberde, Fenerbahçe'nin bu transfer için istekli olduğu kaydedildi. 31 yaşındaki sağ bek, geçtiğimiz sezon Sevilla'da 12 maça çıkmış ve 1 asist yapmıştı.

6/7
BARCELONA'DA DA FORMA GİYDİ

Sevilla'daki başarılı performansıyla 2015-2016 sezonunda Barcelona'ya transfer olan Aleix Vidal, İspanyol devinde umduğunu bulamadı. Barcelona'daki etkisiz performansının ardından takımdan ayrılan Aleix Vidal, 2019-2020 sezonunda Sevilla'ya geri döndü.

7/7
İSPANYA MİLLİ TAKIMI'NDAN DAVET ALDI

31 yaşındaki tecrübeli sağ bek, kariyerinde 1 kez İspanya Milli Takımı'nda forma giydi. İspanyol futbolcunun güncel piyasa değeri 2 milyon euro olarak gösteriliyor.


Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow

Fenerbahçe'nin 15 günlük arası başladı

Arrow

5 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı!

Arrow

Fenerbahçe'nin 20 günlük arası başladı

Arrow

Mourinho için Everton iddiası!

Arrow

Fenerbahçe'de Livakovic fark yarattı!

Arrow

Yeni transfer geldiği gibi gidiyor…

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.