Fenerbahçe'de transfer haftası
13.07.2021

1/7
Serdar Dursun ve Steven Caulker ile kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe, transfer çalışmalarında bu hafta gaza basıyor. Topuk Yaylası’nda Pereira ile bir görüşme yapan başkan Ali Koç, Yarmolenko ve Vrsaljko’ya en kısa sürede imza attırmak istiyor.

FENERBAHÇE GAZA BASIYOR

Transfere Bundesliga 2’nin gol kralı Serdar Dursun ile başlayan Fenerbahçe, ardından Steven Caulker’ı kadrosuna katmıştı. Bir süredir transfer konusunda sessiz kalan Sarı-Lacivertliler bu hafta yeni imzalar için gaza basıyor.

2/7
TRANSFER GÖRÜŞMESİ

Ali Koç, önceki gün yöneticilerle birlikte Topuk Yaylası’ndaki kampa çıkarma yapmış, burada Vitor Pereira ile bir görüşme gerçekleştirmişti.

3/7
ÖNE ÇIKAN İSİMLER

Bu toplantıda transfer konularının masaya yatırıldığı ve Yarmolenko ile Vrsaljko isimlerinin ön plana çıktığı kaydedildi.

4/7
YARMOLENKO PAZARLIĞI

Vitor Pereira’nın çok istediği Andriy Yarmolenko’nun kiralanması için West Ham ile bir süredir görüşmeler devam ediyordu. İngiliz ekibiyle son bir pazarlık yapılacağı belirtildi. Ukraynalı yıldız ile de büyük ölçüde anlaşma sağlandı. Yönetim, en önemli eksiklerden biri olarak görülen kanat takviyesini tecrübeli yıldızla yapmaya kararlı.

5/7
VRSALJKO, RAPORLARA BAĞLI

Sağ bek Sime Vrsaljko için ise detaylı sağlık raporları istenmişti. Bu raporlar incelendikten sonra, sağlık ekibinin tavsiyesine göre ya transferden vazgeçilecek ya da yıldız futbolcu İstanbul’a davet edilerek bir de burada muayene edilecek.

6/7
NIANG DA GÜNDEMDE

Sarı-Lacivertliler bu iki ismin dışında başka oyuncularla da görüşmelere devam ediyor. Rennes forması giyen forvet Mbaye Niang, gündeme giren son yıldızlardan biri olmuştu.

7/7
YENİDEN EDIN VISCA

Ayrıca Edin Visca için de Başakşehir ile yeniden temas kurulacağı öğrenildi. Boşnak yıldızın da Fenerbahçe’ye transferinde kolaylık sağlanması için kulübüne baskı yapmaya devam ettiği kaydedildi. (Fanatik)


Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow

Fenerbahçe'nin 15 günlük arası başladı

Arrow

5 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı!

Arrow

Fenerbahçe'nin 20 günlük arası başladı

Arrow

Mourinho için Everton iddiası!

Arrow

Fenerbahçe'de Livakovic fark yarattı!

Arrow

Yeni transfer geldiği gibi gidiyor…

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.