Brezilya basını duyurdu: Galatasaray da istemişti Fenerbahçe ile anlaşmak üzere!
13.07.2021

1/6
Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ediyor. Süper Lig'in gol kralı Boupendza için pazarlıklarını sürdüren sarı lacivertliler ofansif orta saha oyuncusu transferini de bitirmeye yakın. Adı Galatasaray ile anılan Brezilyalı yıldız için sürpriz bir iddia geldi. İşte Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri...

2/6
GALATASARAY ÇOK İSTEMİŞTİ FENERBAHÇE İDDİASI!

Brezilya basınının iddiasına göre Fenerbahçe, Paulinho ile ilgileniyor. Kariyerinde Tottenham, Barcelona gibi takımlar olan yıldız oyuncunun bonservisi elinde bulunuyor.

3/6
Son olarak Çin'in GuaZ FC takımında top koşturan Paulinho'nun sözleşmesi sona erdi. Tottenham, Barcelona, GZ Evergrande, Corinthians gibi takımlarda forma giyen başarılı orta saha oyuncusu Brezilya milli takımında da 56 maça çıktı.

4/6
SOSA VE LUİZ GUSTAVO'DAN BİRİ AYRILIRSA...

Fenerbahçe yüksek maliyetleri nedeniyle Jose Sosa ve Luiz Gustavo ikilisinden biriyle yollarını ayırabilir. Fenerbahçe gelen teklifleri değerlendirmeye alacak.

5/6
PAULİNHO'DAN SON DAKİKA TRANSFER AÇIKLAMASI!

Brezilya basınına açıklamalarda bulunan Paulinho 'Ailem için en iyisinin ne olduğuna karar vermem gerekiyor. Brezilya'ya dönebilirim başka bir yer de olabilir.' dedi.

6/6
Avrupa'dan gelen bir transfer teklifini reddettiğini ifade eden Paulinho, Çin'de 125 maça çıktı ve 58 gol attı. Başarılı oyuncu 22 de asist yaptı.


Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow

Fenerbahçe'nin 15 günlük arası başladı

Arrow

5 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı!

Arrow

Fenerbahçe'nin 20 günlük arası başladı

Arrow

Mourinho için Everton iddiası!

Arrow

Fenerbahçe'de Livakovic fark yarattı!

Arrow

Yeni transfer geldiği gibi gidiyor…

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.