Fenerbahçe'ye transfer müjdesi! Serie A ekibi talip oldu...
13.07.2021

1/11
Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıkları Topuk Yaylası'nda devam ederken bir yandan transfer çalışmaları sürüyor. Serdar Dursun ve Caulker'ı kadrosuna katan sarı-lacivertlilerde bazı oyuncularla yolların ayrılması bekleniyor. Fenerbahçe'de kadroda düşünülmeyen tecrübeli futbolcu için Serie A ekibinden transfer teklifi geldiği iddia edildi.

2/11
ALİ KOÇ GÜVEN TAZELEDİ

Fenerbahçe'de gerçekleştirilen olağanüstü seçimli genel kurul sonrası Başkan Ali Koç güven tazelemişti. Kongre üyelerinin yüksek sayıdaki katılımıyla gerçekleştirilen tek adaylı seçimde Ali Koç, 6459 oy aldı. Seçim sonrası Başkan Ali Koç, teknik direktörlük görevine Vitor Pereira'yı getirdiğini duyurdu.

3/11
ANTRENMANLARA YOĞUN İLGİ

Düzce'deki Topuk Yaylası Tesisleri'nde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'yi taraftarları yalnız bırakmadı. Sarı-lacivertlilerin taraftara açık olarak gerçekleştirdiği antrenmanlara taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Tesislere ziyaretlerde bulunan Ali Koç da takımı yakın takibe aldı.

4/11
5 OYUNCU KAMPTAN AYRILDI

Vitor Pereira, kampa katıldığı günden itibaren etkisini hissettirmeye başladı. Portekizli teknik adam gelecek sezon kadro planlamasında düşünmediği Barış Alıcı, İsmail Yüksek, Melih Bostan, Emir Miray Köksal ve Murat Sağlam'ı İstanbul'a gönderdi. Sarı-lacivertlilerin bu oyuncuları kiralık olarak başka takımlara göndereceği ifade edildi.

5/11
SERDAR VE CAULKER ŞAMPİYONLUK İSTİYOR

Fenerbahçe'de yeni transfer edilen Steven Caulker ve Serdar Dursun, takıma çabuk adapte oldu. Golcü futbolcu Serdar Dursun ve tecrübeli savunmacı Steven Caulker, sezon sonu hedeflerini şampiyon olmak üzerine belirlediklerini açıkladı.

6/11
SERIE A EKİBİ TAKİP EDİYOR

Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam edilirken; sarı-lacivertlilerde gelecek sezon 11'de oynaması beklenmeyen bir isme transfer teklifi geldi. İşte Serie A ekibinin yakından takip ettiği Fenerbahçeli o isim...

7/11
ZAJC'A TEKLİF GELECEK

Sarı lacivertliler, geçtiğimiz sezon kiralık gönderdiği Zajc ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Topuk Yaylası'ndaki kampta yer alan Miha Zajc ile yola devam etmek istemeyen Kanarya'ya İtalyan ekibi Torino'dan teklif gelecek.

8/11
GENOA İLE ANLAŞMA SAĞLANAMAMIŞTI

Genoa ile kiralık sözleşmesi biten Miha Zajc'a bir başka İtalyan ekibi Torino talip oldu. Bordo-beyazlı kulübün, Sloven orta saha için Fenerbahçe'ye teklif yapacağı bildirildi. Genoa da Zajc'ın bonservisini almak istemiş ancak yapılan görüşmelerde anlaşma sağlanamamıştı.

9/11
SERIE A'YI TANIYOR

Geçen sezon Genoa formasıyla 33 karşılaşmaya çıkıp 1 gol+3 asist üreten 27 yaşındaki Zajc, Topuk Yaylası'nda takımla çalışmalarını sürdürüyor. Kadroda düşünülmeyen Sloven futbolcunun, en uygun teklifi veren takıma gönderilmesi bekleniyor. (Fotomaç)

10/11
SERDAR DURSUN, FORMAYI İSTİYOR

Serdar Dursun yaptığı açıklamada, “Fenerbahçe'de oynamak uzun yıllardır beklediğim bir şeydi. Çok büyük bir camiaya geldiğimin farkındayım. İnşallah her şey iyi geçer. Ben buraya yedek oturmak için gelmedim. Fenerbahçe'de oynamayı uzun yıllardır bekliyorum“ ifadelerini kullandı.

11/11
CAULKER, SZALAI'YE HAYRAN

Fenerbahçe'nin bir diğer transferi Steven Caulker ise basın mensuplarıyla yaptığı buluşmada, Attila Szalai'ye hayran olduğunu belirterek, “Avrupa Şampiyonası'nda da kendisini takip ettim. Büyük bir geleceği var. Büyük fırsatlara erişebilecek bir oyuncu. Daha önce İngiltere ile bağlantılı olabilecek durumlarını duymuştum ama neyse ki bizde oynuyor. İyi ki Fenerbahçe'de. Umuyorum beraber oynama fırsatımız da olur“ dedi.


Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow

Fenerbahçe'nin 15 günlük arası başladı

Arrow

5 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı!

Arrow

Fenerbahçe'nin 20 günlük arası başladı

Arrow

Mourinho için Everton iddiası!

Arrow

Fenerbahçe'de Livakovic fark yarattı!

Arrow

Yeni transfer geldiği gibi gidiyor…

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.