Gökhan Gönül Fenerbahçe'de kalacak mı? Çaykur Rizespor'un teklifi...
13.07.2021

1/6
Sarı lacivertlilerde bir yandan transfer çalışmaları devam ederken diğer yandan da mevcut oyuncularla görüşmeler devam ediyor. Gökhan Gönül, Fenerbahçe'nin Topuk Yaylası kampında yer almadı. Deneyimli oyuncuyla son bir görüşme daha yapılacak.

Fenerbahçe'nin geçen sezon kaptanlığını yapan Gökhan Gönül ile sözleşme uzatılmadı. Emre Belözoğlu'nun görevden ayrılmasıyla teknik heyete katılma durumu da ortadan kalkan Gökhan Gönül'ün son durumu kısa süre içinde belli olacak. Deneyimli futbolcu için Karagümrük ve Çaykur Rizespor teklifte bulundu.

2/6
YA FENERBAHÇE YA ÇAYKUR RİZESPOR!

A Spor canlı yayınına bağlanan Salim Manav, Gökhan Gönül ile Çaykur Rizespor'un ciddi oranda ilgilendiğini açıklarken Karagümrük'ün de bir teklifte bulunduğunu fakat Gökhan'ın bu teklifi kabul etmediğini vurguladı. İşte o açıklama...

3/6
Gökhan Gönül ile Çaykur Rizespor ve Karagümrük ilgileniyor. Karagümrük'ün teklifi Gökhan Gönül'ü mutlu etmedi. Gökhan, Fenerbahçe'den haber bekliyor. Eğer Fenerbahçe ile anlaşamazsa yüksek ihtimalle Çaykur Rizespor'da forma giyecek.

4/6
Kariyerine Gençlerbirliği altyapısında başlayan Gökhan Gönül uzun yıllar Fenerbahçe'de forma giymişti. 2016'da Beşiktaş'ın yolunu tutan deneyimli oyuncu burada da şampiyonluk sevinci yaşadı.

5/6
Geçen sezon Fenerbahçe'ye geri dönen Gökhan Gönül, beklenen performansı veremedi. Sakatlıklarla mücadele eden Gökhan, zaman zaman formasını Nazım'a kaptırdı.

6/6
Alanyaspor maçında kırmızı kart gören Gökhan Gönül, kritik maçta takımını 10 kişi bırakmıştı. Gökhan Gönül'ün durumu Fenerbahçe ile yapacağı son görüşmenin ardından netlik kazanacak.


Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow

Fenerbahçe'nin 15 günlük arası başladı

Arrow

5 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı!

Arrow

Fenerbahçe'nin 20 günlük arası başladı

Arrow

Mourinho için Everton iddiası!

Arrow

Fenerbahçe'de Livakovic fark yarattı!

Arrow

Yeni transfer geldiği gibi gidiyor…

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.