Fenerbahçe'nin yeni forvetini açıkladılar
11.07.2021

1/7
Fenerbahçe'de forvet transferi için hareketli saatlerin yaşandığı iddia edildi. Fenerbahçe'nin Mbaye Niang ile transfer görüşmelerine başladığı ve önemli mesafe kat ettiği belirtildi.

FENERBAHÇE'NİN YENİ FORVETİNİ DUYURDULAR

Türkiye'de transfer ve tescil döneminin başlamasıyla birlikte kulüpler kadrolarına takviye yapmak için görüşmelerini sürdürüyor. Forvet mevkisine Serdar Dursun'u alan Fenerbahçe, Steven Caulker'ı da transfer ettiğini kısa süre önce açıklamıştı. Bununla birlikte Fenerbahçe'nin bir forvet transferi daha yapması bekleniyor.

2/7
VITOR PEREIRA GERİ DÖNDÜ

Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira'nın 2015-2016 sezonunun ardından yeniden göreve başlamasıyla birlikte transfer çalışmaları da hız kazandı. Tecrübeli teknik adamın dönüşüyle birlikte Fenerbahçe taraftarında da yeni sezon heyecanı başladı.

3/7
CISSE VE SAMATTA VERİM SAĞLAYAMADI

Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezon santrforların performansı eleştiri konusu olmuştu. Papiss Cisse; Fenerbahçe formasını 28 maçta giyerken, rakip fileleri 5 kez havalandırdı. Senegalli golcü ile yollar ayrıldı. Aston Villa'dan bonservisi 6 milyon euro karşılığında alınan Mbwana Samatta da geçtiğimiz sezon beklenen performansı bir türlü yakalayamadı. Samatta 30 maçta, 6 gol kaydetti.

4/7
YENİ FORVETİ DUYURDULAR

Fenerbahçe 'de forvet transferinde hareketli saatler yaşanıyor. Teknik direktör Vitor Pereira, Rennes'li M'Baye Niang için yönetime yeşil ışık yaktı. Sarı-lacivertli yönetim, Senegalli golcünün kiralık olarak transferi için kulübüyle büyük ölçüde anlaştı.

5/7
RENNES 15 MİLYON EURO'YA ALDI

2019 yılında Torino'dan 15 milyon Euro bedelle transfer edilen Niang, Fransa'da beklenen etkiyi yaratamadı. 26 yaşındaki futbolcu 1.5 sezonun ardından ara transfer döneminde Al-Ahli'ye kiralanmıştı. Senegalli forvet, buradan tekrar Rennes'e döndü.

6/7
NIANG KAMPA YETİŞECEK

Fenerbahçeli olmak için artık gün sayan Senegalli Niang'ın kamp dönemine yetiştirilmesi bekleniyor. Geçtiğimiz sezonun toplamında 17 maçta sahaya çıkan Niang, 638 dakikada sadece 1 kez gol atma başarısı gösterdi. Ara transfer döneminde Al-Ahli'ye kiralanan oyuncu, burada da beklentilerin altında kalıp, 5 maçta görevlendirilmiş; gol veya asist yapamamıştı.

7/7
10 YIL SONRA BİR NIANG DAHA

Fenerbahçe, yaklaşık 10 yıl sonra bir kez daha Niang isimli bir futbolcuyu renklerine bağlayabilir. Sarı-lacivertli ekibin 2010'da 9 milyon Euro'ya renklerine bağladığı Niang, 29 maçta 15 gol atıp; ertesi sezon Katar ekibi Al-Sadd'a satılmıştı.(Ajansspor)


Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow

Fenerbahçe'nin 15 günlük arası başladı

Arrow

5 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı!

Arrow

Fenerbahçe'nin 20 günlük arası başladı

Arrow

Mourinho için Everton iddiası!

Arrow

Fenerbahçe'de Livakovic fark yarattı!

Arrow

Yeni transfer geldiği gibi gidiyor…

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.