Boupendza'nın Fenerbahçe'ye transferinde sürpriz isim! Hataylı yönetici...
07.07.2021

1/9
Fenerbahçe transfer çalışmalarına devam ediyor. Forvet transferiyle ilgili son dakika bilgileri gelmeye devam ediyor. Vitor Pereira, eski öğrencileri Hulk ve Yarmolenko için istekli fakat Yarmolenko'nun yüksek maaaşı transferi zorlaştırıyor. Süper Lig'in gol kralı Boupendza'nın transferi için çalışmalara başlayan Fenerbahçe'de yeni gelişmeler yaşanıyor. İşte son dakika haberinin detayları...

2/9
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, geçen sezon yaşanan santrafor sıkıntısından sonra bu sezon golcü sorununu çözmek istiyor. Hatayspor'un yıldızı Aaron Boupendza için geçen sezon çok uğraşan Fenerbahçe, devre arasında istenen bonservisi vermeyi reddetmişti. Fenerbahçe, Boupendza transferini çok istiyor. Fenerbahçeli yönetici bu noktada dikkat çekiyor.

3/9
BOUPENDZA TRANSFERİNİ O YÖNETİCİ BİTİREBİLİR!

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de attığı 22 golle gol kralı olan Aaron Boupendza için Fenerbahçe nabız yoklamaya başladı. Fenerbahçe, geçen sezonun devre arasında Hatayspor ile görüşmüş fakat transfer sonuçlanmamıştı.

4/9
Hatayspor'un bu transfer için 7-8 milyon Euro civarında bir bonservis talep ettiği gelen bilgiler arasında.

5/9
SAMATTA, CİSSE VE THİAM UMUT VERMEDİ!

Fenerbahçe'de golcüler geçen sezon hayal kırıklığı yarattı. Tanzanyalı forvet Samatta 5 gol atarken, Mame Thiam 6 gol attı. Bu sezon futbolu bırakması beklenen Papiss Cisse de 5 gol atabildi.

6/9
HATAY DOĞUMLU YÖNETİCİ EROL BİLECİK...

Fenerbahçe'de bu dönem yönetimde yer alan isimlerden biri olan Erol Bilecik, aslen Hataylı. Fenerbahçe ile Hatayspor arasında da iyi ilişkiler bulunuyor.

7/9
Fenerbahçe, bu transferde diğer taliplerden daha önce. Erol Bilecik'in Hatayspor ile olan ilişkileri nedeniyle anlaşma zemininin daha kolay bulunabileceği ifade ediliyor.

8/9
Gabonlu golcü Aaron Boupendza'nın da Fenerbahçe'de forma giymeye sıcak baktığı gelen bilgiler arasında.

9/9
Cisse'nin takımdan ayrılması sonrasında Boupendza'nın olası transferi sonrasında Fenerbahçe'de 9 numaralı formayı giymesi bekleniyor.


Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow

Fenerbahçe'nin 15 günlük arası başladı

Arrow

5 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı!

Arrow

Fenerbahçe'nin 20 günlük arası başladı

Arrow

Mourinho için Everton iddiası!

Arrow

Fenerbahçe'de Livakovic fark yarattı!

Arrow

Yeni transfer geldiği gibi gidiyor…

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.