Fenerbahçe Hırvat sağ bek Sime Vrsaljko'yu istiyor! Satış listesinde...
07.07.2021

1/9
Vitor Pereira yönetiminde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, transferde de yoğun mesai harcıyor. Teknik adam konusunu çözdükten sonra takımı güçlendirmek için çalışmalarına tam gaz devam eden yönetim, Portekizli hocanın isteği doğrultusunda sağ bek bölgesine ilk 11'de oynayacak bir yıldız arayışına girdi. İspanyol basınında yer alan habere göre, sarı-lacivertli takımın listesinde Atletico Madrid'den ayrılmayı planlayan Sime Vrsaljko var. İşte detaylar...

2/9
Yeni sezon kamp çalışmaları için Topuk Yaylası Tesisleri'ne giden Fenerbahçe, sözleşmesi sona eren deneyimli sağ bek Gökhan Gönül'ü kadroya dahil etmedi. Gönül'le resmi olarak yolların ayrılması bekleniyor.

3/9
Sağ bek pozisyonunda ise Nazım Sangare tek alternatif olarak görünüyor. Pereira, bu bölgeye yıldız bir isim alınmasını istedi.

4/9
İspanyol basınından Mundo Deportivo, sarı-lacivertlilerin aradığı sağ beki duyurdu. Atletico Madrid'de yeterince şans bulamayan Sime Vrsaljko, ilk tercih olarak dikkat çekti.

5/9
Atletico Madrid'de Kieran Trippier'in gölgesinde kalan ve yeterince şans bulamayan Hırvat oyuncu satış listesine kondu.

6/9
İspanyol devi, Vrsaljko'nun satışından para kazanmanın yanı sıra oyuncunun ayrılmasıyla birlikte maaş bütçesinde de yer açmayı planlıyor.

7/9
EURO 2020'de Hırvatistan forması giyen Sime Vrsaljko'nun tek talibi ise Fenerbahçe değil. Ancak İspanyol basını, sarı-lacivertli takımın bir adım önde olduğunu ifade etti.

8/9
Öte yandan İngiliz sağ bek Kieran Trippier'e Manchester United'ın 40 milyon euro önerdiği ancak Madrid ekibinin deneyimli yıldızı bırakmayacağı haberin detaylarında yer aldı.

9/9
Başarılı teknik adam Simeone'nin Kieran Trippier'in yerine Vrsaljko'nun satışına onay verdiği yazıldı.


Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow

Fenerbahçe'nin 15 günlük arası başladı

Arrow

5 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı!

Arrow

Fenerbahçe'nin 20 günlük arası başladı

Arrow

Mourinho için Everton iddiası!

Arrow

Fenerbahçe'de Livakovic fark yarattı!

Arrow

Yeni transfer geldiği gibi gidiyor…

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.