Fenerbahçe transfer için görüşmelere başladı! Mesut Özil telefonla arayıp ikna etti
06.07.2021

1/10
Fenerbahçe'de transfer görüşmeleri hız kazandı. Teknik direktörlüğe Vitor Pereira'yı getiren Sarı Lacivertlilerde gözler artık tamamen transfere çevrilmiş durumda. Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü yıldızı Mesut Özil, eski takım arkadaşını Fenerbahçe'ye transferi konusunda ikna etti ve görüşmeler başladı. İşte detaylar...

2/10
KAMP ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Fenerbahçe'de teknik direktör bilmecesi sona erdi. Portekizli teknik adam Vitor Pereira takımla birlikte ilk antrenmanına dün katıldı. Pereira yönetimindeki Fenerbahçe kamp çalışmalarına Topuk Yaylası'nda devam ediyor.

3/10
TRANSFERE AĞIRLIK VERİLDİ

Pereira'nın göreve gelmesinin ardından transfere ağırlık veren Fenerbahçe'de forvet ve savunmaya birer takviye yapıldı. Sarı Lacivertlilerin sağ bek, sol bek, kanat ve forvet transferleri yapacağı ifade ediliyor.

4/10
İLK TRANSFER SERDAR DURSUN

Serdar Dursun'u kadrosuna katarak ilk transferini gerçekleştiren Fenerbahçe, Darmstadt'ta geçtiğimiz sezonu gol kralı olarak tamamlayan 29 yaşındaki forvet oyuncusuyla 3+1 yıllık sözleşme imzalamıştı.

5/10
CAULKER DA FENERBAHÇE'YE KATILDI

Serdar Dursun'un ardından takıma katılan ikinci oyuncu geçtiğimiz sezon Aytemiz Alanyaspor formasıyla başarılı bir sezonu geride bırakan Steven Caulker oldu. Fenerbahçe, İngiliz savunmacıyla 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

6/10
MESUT ÖZİL TRANSFER İÇİN DEVREDE

Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi kamp çalışmaları devam ederken takımın dünyaca ünlü yıldızı Mesut Özil transferde devreye girdi. Özil, eski takım arkadaşını Fenerbahçe'ye gelme konusunda ikna ederken iki kulüp arasında görüşmeler başladı.

7/10
İSPANYA'DAN FLAŞ İDDİA

İspanya'dan Todofichajes'te yer alan habere göre Fenerbahçe'nin yıldız ismi Mesut Özil, Arsenal'den yakın akradaşı Bosna Hersekli Sead kolasinac'ı telefonla arayarak Fenerbahçe'ye transferi konusunda ikna etti.

8/10
'ARSENAL İLE GÖRÜŞMELER BAŞLADI'

Haberde Kolasinac'ın bu görüşmeden sonra Fenerbahçe'ye yeşil ışık yaktığı ve Fenerbahçe ile Arsenal'in transfer görüşmelerine başladığı iddia edildi.

9/10
SATIN ALMA OPSİYONLU KİRALIK

Fenerbahçe'nin Sead Kolasinac için Arsenal'e satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulunacağı aktarılırken Mesut Özil'in devreye girmesiyle transferde sorun kalmadığı ve Kolasinac'ın kısa süre içinde kiralık olarak Fenerbahçe'ye transfer olacağı iddia edildi.

10/10
PİYASA DEĞERİ 6.5 MİLYON EURO

Sead Kolasinac, Schalke 04 ve Arsenal gibi takımlarda forma giydi. Bosna Hersekli futbolcunun piyasa değeri ise 6.5 milyon Euro olarak gösteriliyor. Kolasinac'ın asıl mevkisi sol bek olmasına rağmen stoperde de forma giyebiliyor.


Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow

Fenerbahçe'nin 15 günlük arası başladı

Arrow

5 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı!

Arrow

Fenerbahçe'nin 20 günlük arası başladı

Arrow

Mourinho için Everton iddiası!

Arrow

Fenerbahçe'de Livakovic fark yarattı!

Arrow

Yeni transfer geldiği gibi gidiyor…

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.