Vitor Pereira transfer için 'okey' verdi, Fenerbahçe'den üçüncü transfer bombası!
06.07.2021

1/10
Fenerbahçe yönetimi adeta ters köşe yaparak Vitor Pereira'yı takımın başına getirdi. Topuk Yaylası'nda iş başı yapan Portekizli teknik adam, yıldız oyuncunun transferi için onay verdi. Sarı-lacivertliler, Caulker ve Serdar Dursun'un ardından 4 milyon euro bonservis bedeli karşılığında deneyimli oyuncuyu renklerine bağlamak için görüşmelerini sürdürüyor. İşte detaylar...

2. PEREIRA DÖNEMİ

Olağan seçimli kongreye tek aday olarak giren Ali Koç, Fenerbahçe'de 3 yıllığına yeniden başkan seçilmişti. Başkan Ali Koç, sürpriz bir kararla teknik direktörlüğe Vitor Pereira'yı getirdi.

2/10
OYUNCULARLA TEK TEK İLGİLENDİ

Portekizli teknik adam 5 sezon sonra sarı-lacivertli takımın başında antrenmana çıktı. Antrenman öncesinde takımla toplantı yapan ve oyuncularla tek tek ilgilenen Pereira, şampiyon olmaya geldiğini söyledi.

3/10
ÖNCE SERDAR SONRA CAULKER TAKVİYESİ

Fenerbahçe yönetimi ilk olarak Darmstad'ın gol makinesi Serdar Dursun'u renklerine kattı. Papiss Cisse ile yolları ayıran Kanarya, Alanyaspor'la mukavelesi biten İngiliz savunmacı Steven Caulker ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

4/10
PEROTTI İLE YOLLAR AYRILIYOR

2022'e kadar sözleşmesi bulunan Diego Perotti, sakatlığı nedeniyle 4 maça çıkabildi . Arjantinli yıldızın sakatlıktan dönecek olması ve performansının ne durumda olacağı bilinmediği için sözleşmesinin feshedilmesi yüksek ihtimal.

5/10
FABIO MARTINS TRANSFERİ BİTİYOR

Takımdan ayrılması an meselesi olan Diego Perotti'nin yerine sol açık arayan sarı-lacivertli yönetim hedefe ulaşmaya çok yaklaştı. Alınan bilgilere göre Fenerbahçe yaklaşık 1 yıldır transfer gündeminde yer alan Fabio Martins'i bitirme noktasına getirdi.

6/10
OYUNCU İLE HER KONUDA EL SIKIŞTILAR

Vitor Pereira da vatandaşının transferine onayı verdi. Yönetimin 27 yaşındaki Martins ile her konuda anlaştığı, Braga ile pazarlıkların sürdüğü öğrenildi.

7/10
İLK HEDEF 1 YILLIĞINA KİRALAMAK

Fenerbahçe'nin ilk hedefi yıldız futbolcuyu satın alma opsiyonuyla 1 yıllığına kiralamak. Eğer Portekiz kulübü ikna olmazsa bu kez bonservis pazarlıkları başlayacak.

8/10
4 MİLYON EURO GÖZDEN ÇIKARILDI

Oyuncunun Braga ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Sarı-lacivertliler'in Martins için 4 milyon euroyu gözden çıkardığı öğrenildi.

9/10
SEZON BAŞINDA TRANSFER SON ANDA YATTI

Sarı-lacivertliler geçtiğimiz sezon başında hem Braga hem de Portekizli yıldızla yine her konuda anlaşmış ancak transfer yatmıştı. Bunun nedeni Martins'in Al Shabab'tan gelen astronomik teklifi kabul etmesiydi. Ancak Martins, Suudi Arabistan'da mutlu olamayınca Braga'ya geri döndü.

10/10
İKİ KANATTA DA GÖREV ALABİLİYOR

Sol ve sağ kanatta görev yapabilen Portekizli oyuncu özellikle bire birde etkili oyunuyla öne çıkıyor. Aves'ten 2013-2014 sezonunda Braga'ya transfer olan Fabio Martins, Braga'da sadece 59 karşılaşmada forma giyebildi.


Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow

Fenerbahçe'nin 15 günlük arası başladı

Arrow

5 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı!

Arrow

Fenerbahçe'nin 20 günlük arası başladı

Arrow

Mourinho için Everton iddiası!

Arrow

Fenerbahçe'de Livakovic fark yarattı!

Arrow

Yeni transfer geldiği gibi gidiyor…

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.