Marco Rossi: "Szalai, Leeds United'a gitsin"
06.07.2021

1/6
Macaristan Teknik Direktörü Marco Rossi, milli takımdan öğrencisi Fenerbahçe'nin stoperi Attila Szalai'n Leeds United'a gitmesini önerdi. İşte Rossi'nin sözleri...

2/6
“KENDİNİ GELİŞTİRİYOR“

Attila Szalai, Fenerbahçe gibi büyük, fantastik taraftarları olan, baskı olan bir kulübe giderek iyi bir karar verdi. Bir oyuncunun karakterini geliştirmesi için bu önemlidir. Attila oyuna konsantre olan, mütevazi bir oyuncu. Eksik yanlarını biliyor ve iyi çalışıyor.

3/6
“ATTILA OYNAMAYA HAZIR“

Szalai bence Türkiye'de iyi bir iş çıkardı ancak şu anda İngiltere'den ya da benzer bir yerden bir teklif varsa, bence gitmesi için doğru bir zaman çünkü Attila oynamaya hazır.

4/6
“KOMPLE DEFANS OYUNCUSU“

Attila Szalai hakkında birçok şeyi seviyorum. Rakiplere şans vermiyor, oyunu iyi okuyor ve ikili mücadelelerde iyi. Komple bir defans oyuncusu. Ayrıca top ayağında olduğunda doğru şeyi yapacak kalitede bir oyuncu.

5/6
“2-3 YIL İÇİNDE EN İYİLERDEN OLUR“

Szalai'nin bazen hatalı tercihleri olabiliyor ancak henüz genç ve bunları geliştirecek zamanı var. 1 yıl içinde daha iyi olacak ve 2-3 yıl içinde Avrupa'nın en iyi stoperlerinden biri olarak öne çıkacak.

6/6
“BIELSA İLE HIZLI GELİŞİR“

Leeds United'da Marcelo Bielsa ile çalışması iyi olabilir. Bence o dünyanın en iyilerinden biri. Attila Szalai'nin kariyerinin henüz başında olduğunu düşünürsek, daha çok gelişeceğini ön görebiliriz. Marcelo Bielsa ile birlikte, diğer hocalara göre daha hızlı gelişme şansı bulacaktır.


Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow

Fenerbahçe'nin 15 günlük arası başladı

Arrow

5 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı!

Arrow

Fenerbahçe'nin 20 günlük arası başladı

Arrow

Mourinho için Everton iddiası!

Arrow

Fenerbahçe'de Livakovic fark yarattı!

Arrow

Yeni transfer geldiği gibi gidiyor…

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.