Fenerbahçe'de Frey'den sonra bir ayrılık daha! Büyük umutlarla gelmişti
06.07.2021

1/14
Fenerbahçe'de yeni teknik direktör Vitor Pereira Topuk Yaylası'nda işbaşı yaptı. Fenerbahçe'de Serdar Dursun ve Steven Caulker imzayı attı. Mevcut kadro ile ilgili ise kararlar belli olmaya başladı. İşte ayrılması beklenen isimler...

Fenerbahçe geçtiğimiz sezon 22 transfer yaparak adından söz ettirmiş fakat mutlu sona ulaşamamıştı. Sarı-lacivertliler 2020-2021 sezonunu Beşiktaş ve Galatasaray'ın arkasında 3. olarak tamamlayarak UEFA Avrupa Ligi'ne direkt katılım hakkı elde etti.

2/14
PEREIRA AÇIKLANDI

Olağan seçimli kongreye giden sarı-lacivertliler, 3 yıl daha başkan olarak Ali Koç'u seçti. Bu gelişmenin ardından uzun süredir teknik adam belirsizliği süren Kanarya'da gözler teknik direktörün kim olacağına çevrildi. Fenerbahçe Vitor Pereira'yı tekrar takıma getirdiğini açıkladı.

3/14
“YARIM KALAN İŞİMİ TAMAMLAMAYA GELDİM“

Fenerbahçe Portekizli teknik adamı “Yarım kalan hikaye mutlu bir sona kavuşacak.“ notuyla duyururken, 52 yaşındaki çalıştırıcı da, “Yarım kalan işimi tamamlamaya geldim.“ ifadelerini kullandı.

4/14
2 TRANSFER AÇIKLANDI

Transfer döneminde Serdar Dursun ve Steven Caulker'la imzalayan Fenerbahçe, teknik direktörün belirlenmesinden sonra kadroya yapacağı takviyelere hız verdi. Sözleşmesi sona eren Papiss Cisse ile mukavele yenilemeyen sarı-lacivertliler, bonservisi elinde olan Steven Caulker ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. İşte yolların ayrılması beklenen isimler...

5/14
MAURICIO LEMOS

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde kadroya dahil edilen Lemos, sarı-lacivertlilerde beklentilerin altında kaldı. 25 yaşındaki stoper, verilen şansları iyi kullanamadı ve kulübede kendisine yer buldu.

6/14
DIEGO PEROTTI

Roma'dan bedelsiz olarak transfer edilen ve 2022'e kadar sözleşmesi bulunan Diego Perotti, sarı-lacivertlilerde sadece 4 maça çıkabildi ve 3 gollük katkı sağladı. 32 yaşındaki Arjantinli yıldızın sakatlıktan dönecek olması ve performansının ne durumda olacağı bilinmediği için sözleşmesi feshedilebilir.

7/14
KİRALIK VEYA SATILACAK

2023'e kadar sözleşmesi bulunan Uruguaylı defansın, alınan yabancı kuralı sonrasında bir başka kulübe kiralanması veya satılması planlanıyor.

8/14
SAMATTA

1 yıllığına kiralanan ve sözleşmesinde 6 milyon euro'luk zorunlu satın alma opsiyonu bulunan Mbwana Samatta, genel olarak performansıyla sınıfta kaldı. 28 yaşındaki forvet bu sezon F.Bahçe'de 30 maça çıkarken sadece 6 gol atabildi. Tanzanyalı golcüye bu fiyatı veren bir takım çıkarsa yollar ayrılacak.

9/14
KEMAL ADEMI

2020 yazında Basel'den bonservisi alınan ve beklentilerin altında kalarak devre arasında Fatih Karagümrük'e kiralanan Kemal Ademi ile, uygun alıcı çıkması durumunda yollar ayrılacak.

10/14
ZANKA

2019'da kadroya dahil edilen ve performansı yetersiz bulunan Zanka, Danimarka ekibi Kopenhag'a kiralanmıştı. Burada 28 maça çıkan ve 1 gol atan 31 yaşındaki stoper, ülkesinde kalmaya sıcak bakıyor.

11/14
MIHA ZAJC

Geçtiğimiz sezon İtalya Serie A ekiplerinden Genoa'ya kiralanan Miha Zajc, burada 33 maça çıkarken 1 gol, 3 asistlik performans gösterdi. Sloven yıldızın sarı-lacivertlilerle 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

12/14
MARCEL TISSERAND

Fenerbahçe ile 25 maça çıkan Marcel Tisserand; 1 gol, 1 asistlik katkı sağladı. Attila Szalai'nin yanına daha üst düzey bir stoper almak isteyen sarı-lacivertliler, kaynak oluşturmak için 28 yaşındaki oyuncuyla yollarını ayıracak.

13/14
FREY İLE YOLLAR AYRILDI

Sezon başında Belçika'nın Waasland-Beveren takımına kiralanan Frey, burada 31 maça çıkarken 17 gol ve 4 asistlik performans gösterdi. Sarı-lacivertliler İsviçreli golcünün bonservisiyle bir başka Belçika temsilcisi Royal Antwerp'e transfer olduğunu açıkladı.

14/14
YABANCI ŞİŞKİNLİĞİ

TFF'nin yeni aldığı yabancı kuralı sonrasında gelecek sezon 14 yabancı ile sözleşme imzalayabilecek takımlar, bunların 8'ini aynı anda sahaya sürebilecek. Kiralık oyuncuların dönmesiyle birlikte F.Bahçe'de yabancı sayısı 18'e çıktı.


Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow

Fenerbahçe'nin 15 günlük arası başladı

Arrow

5 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı!

Arrow

Fenerbahçe'nin 20 günlük arası başladı

Arrow

Mourinho için Everton iddiası!

Arrow

Fenerbahçe'de Livakovic fark yarattı!

Arrow

Yeni transfer geldiği gibi gidiyor…

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.