Yılmaz Vural: "Fenerbahçeli yöneticiler beni aradı"
06.07.2021

1/9
Fenerbahçe'de ikinci Vitor Pereira dönemi resmen başladı ve Sarı Lacivertlilerdeki belirsizlik ortamı dağıldı. Deneyimli teknik direktör Yılmaz Vural, Pereira öncesinde Fenerbahçe yöneticileriyle görüştüğünü açıkladı. İşte gündem olan sözleri...

2/9
Fenerbahçe'de teknik direktörlük görevine Vitor Pereira getirildi. Sarı-lacivertlilerdeki bu gelişmenin ardından flaş bir gerçek ortaya çıktı. Yılmaz Vural'ın açıklamaları gündem oldu.

3/9
TRANSFER HIZ KAZANDI

Fenerbahçe'de yeni teknik açıklandı. Sarı Lacivertlilerdeki belirsizlik ortamı dağıldı. Başkan Ali Koç ve kurmayları Vitor Pereira'nın isteği üzerine transfer çalışmalarına hız verdi.

4/9
'EVİME DÖNMÜŞ GİBİ HİSSEDİYORUM'

Fenerbahçe'nin çiçeği burnunda teknik direktörü Vitor Pereira, dün İstanbul'a ayak bastı. Pereira, “Evime dönmüş gibi hissediyorum. Gerçekten Fenerbahçe'ye döndüğüm için çok gururluyum. Bu kulüpte tekrar çalışacak olmaktan dolayı çok mutluyum. Bu kulübü ve taraftarları her zaman kalbimde tuttum. Kariyerimdeki en ateşli taraftar kitlesi diyebilirim. Burada olmak benim için gerçek anlamda bir gurur.“ ifadelerini kullandı.

5/9
YILMAZ VURAL AÇIKLADI

Deneyimli teknik direktör Yılmaz Vural, Pereira öncesinde Fenerbahçe yöneticileriyle görüştüğünü ancak; başkan Ali Koç'un Yılmaz Vural ismi masaya geldiğinde sadece dinlemekle yetindiğini açıkladı.

6/9
“PEREIRA TRANSFER KONUSUNDA KOALYLIK SAĞLAYABİLİR“

Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuşan Yılmaz Vural'ın açıklamaları şöyle: “Vitor Pereira belki Portekizli oyuncuların ya da tanıdığı oyuncuların transferi konusunda Fenerbahçe'ye kolaylık sağlayabilir. Fenerbahçe'de çalışması bir avantaj olabilir

7/9
VURAL: F.BAHÇE'DE BAŞARILI OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM

Ali Koç, bir Portekiz ekolüne uygun olarak Pereira'yı düşünmüş olabilir. Ancak; söylemeliyim ki ben bir konuda çok üzüldüm ve kırıldım. Daha önce de Fenerbahçe'nin gündemine gelen bir teknik adamım. Fenerbahçe'de başarılı olabileceğimi düşünüyorum.

8/9
“FENERBAHÇELİ YÖNETİCİLER BENİ ARADI“

Fenerbahçeli yöneticilerin kendisini aradığını söyleyen Vural, “Fenerbahçeli yöneticiler beni aradılar. Teknik direktörlüğe nasıl baktığımı sordular. Benim yaptığım konuşmayı Ali Koç'a da söylemişler, iletmişler. Ama Ali Koç sadece dinlemekle yetinmiş. Demek ki Ali Koç'un kafasında başka planlar varmış” dedi.

9/9
VURAL: BANA BÜTÇE VERİLSE NELER YAPARIM

Türk futboluna önemli katkısı bulunduğunu dile getiren Yılmaz Vural, “Ben bu ülkeye hizmet ettim. Bana bütçe verildiğinde neler yapabileceğimi çok iyi biliyorum. Böyle bir gelişme olmasına rağmen somut bir teklife dönüşmedi. Bu durum beni üzüyor. Fenerbahçeli yöneticiler beni aradılar ve Ali Koç'a bire bir ilettiler. Ama Ali Koç sadece dinlemekle yetindi. Bu konuda çok üzgün ve kırgınım“ ifadelerini kullandı.


Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow

Fenerbahçe'nin 15 günlük arası başladı

Arrow

5 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı!

Arrow

Fenerbahçe'nin 20 günlük arası başladı

Arrow

Mourinho için Everton iddiası!

Arrow

Fenerbahçe'de Livakovic fark yarattı!

Arrow

Yeni transfer geldiği gibi gidiyor…

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.