Fenerbahçe'nin yeni süper yeteneği: Arda Güler
05.07.2021

1/7
Fenerbahçe 'nin 16 yaşındaki genç yeteneği Arda Güler, adından söz ettirmeye devam ediyor Fenerbahçe, U19 Gelişim Ligi çeyrek final maçında Başakşehir'i 6-0 yenerken Arda Güler 2 gole imza attı.

2/7
FARKLI SONUÇ

Ligde normal sezonu 6. bitiren Fenerbahçe, 3. sırada bitiren Medipol Başakşehir ile karşılaştı. Maça hızlı başlayan Fenerbahçe, ilk yarıyı 4-0 öne geçti. İkinci yarıda da 2 gol bulan sar-lacivertliler sahadan 6-0 galip ayrıldı. Emirhan Otel Spor Kompleksi 1 No'lu sahada oynanan maçta golleri; Fatih Yiğit Şanlıtürk (2), Arda Güler (2), Bora Aydınlık ve Kaan Öztürk kaydetti.

3/7
TAKIMIN YILDIZI ARDA

Fenerbahçe formasıyla U19 Ligi'nde bu sezon normal sezonda başarılı performans sergileyen Arda Güler, çeyrek finalde Başakşehir karşısında takımında öne çıkan isimlerin başında geldi.

4/7
2 GOL 1 ASİST

Arda Güler, U19 Elit Ligi Çeyrek Finalde Fenerbahçe'nin 6-0 kazandığı Başakşehir maçında 2 gol attı ve 1 asist yaptı.

5/7
G.SARAY DERBİSİNDE GOL ATTI

Kendinden büyük yaş grubunda oynayan Arda Güler daha önce de Galatasaray karşısındaki derbi maçta müthiş bir gol atmıştı

6/7
SEZONA DAMGA VURDU

Arda Güler bu sezon U19 Ligi'nde 9 gol atıp 5 asist yaptı ve önemli katkı verdi. Zaman zaman A Takım ile çalışan ve kadroya giren Arda Güler'in gelecek dönemde adından daha çok söz ettirmesi bekleniyor.

7/7
GS TV'DE ÖVÜLMÜŞTÜ

GS TV Spikeri Serbay Şenkal, bu sezon Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan maçın ardından Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Arda Güler hakkında övgü dolu ifadeler kullandı ve bu anlamda centilmenlik örneği gösterip “Fenerbahçe'yi tebrik etmemiz gerekiyor“ dedi.


Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow

Fenerbahçe'nin 15 günlük arası başladı

Arrow

5 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı!

Arrow

Fenerbahçe'nin 20 günlük arası başladı

Arrow

Mourinho için Everton iddiası!

Arrow

Fenerbahçe'de Livakovic fark yarattı!

Arrow

Yeni transfer geldiği gibi gidiyor…

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.