Ozan Tufan'a ciddi talip! Bonservisi ortaya çıktı
04.07.2021

1/12
Süper Lig'de yeni sezon öncesi iddialı kadro kurmak isteyen Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. 2 transferi resmen açıklayan sarı-lacivertli kulüpte teknik direktörlük koltuğu için Vitor Pereira ile anlaşıldı. Mevcut kadrodaki futbolcularına teklifler gelen Fenerbahçe'de Ozan Tufan'a ciddi talip çıktı.

2/12
YENİ TEKNİK DİREKTÖR AÇIKLANDI

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un 'Portekiz veya Alman hoca istiyoruz' açıklamasının ardından Fenerbahçe'de yeni teknik direktör Vitor Pereira oldu.

3/12
5 YIL SONRA FENERBAHÇE'DE!

Fenerbahçe'de 2015-2016 sezonunda görev yapan Portekizli teknik adam ikinci kez Fenerbahçe'nin başına geçti. Vitor Pereira; Schweng, Molnar, Szekely, Gegic, Stankovic, Veselinovic ve Daum'un ardından ikinci kez Fenerbahçe'nin teknik direktörlüğüne getirilen tarihteki 8. isim oldu.

4/12
2 TRANSFER AÇIKLANDI

Fenerbahçe'de yeni teknik direktörün belirlenmesinin ardından gözler artık tamamen transfere çevrildi. Daha önce Serdar Dursun ve Steven Caulker'ı kadrosuna katan Fenerbahçe için flaş bir iddia ortaya atıldı.

5/12
OZAN TUFAN ÖNE ÇIKTI

Fenerbahçe, Süper Lig'de sezonu 3. sırada tamamlayarak taraftarlarına yine büyük hayal kırıklığı yaşatırken, takımda Dimitris Pelkas ve Ozan Tufan gibi isimler sergiledikleri performanslarla öne çıkmışlardı.

6/12
TEKLİFLER GELMEYE BAŞLADI

Özellikle Ozan Tufan, orta sahadaki dinamizmi ve uzaktan attığı nefis gollerle Avrupa kulüplerinin dikkatini fazlasıyla çekerken, sarı-lacivertilere de transfer teklifleri gelmeye başladı. Fransız kulübü Lyon Ozan'ın peşine düştü.

7/12
LYON'DAN İLK TEMAS

Bu tekliflerden biri de Fransız devi Olympique Lyon'dan geldi. Fransız basını, Lyon'un Sportif Direktörü Juninho Pernambucano'nun, Ozan için ilk teması gerçekleştirdiğini yazdı.

8/12
13 MİLYON EURO

Foot Mercato'da yer alan habere göre Brezilyalı efsane futbolcu Juninho, Ozan'ın transferi için 13 milyon euroyu (yaklaşık 134 milyon lira) gözden çıkarmış durumda.

9/12
20 MİLYON İSTENİYOR

Fenerbahçe yönetiminin ise 26 yaşındaki yıldız için 20 milyon eurodan az olan hiçbir teklife sıcak bakmadığı kaydedildi.

10/12
6 GOL 10 ASİST

Haberde ayrıca, Ozan'ın geçen sezon Süper Lig'de 6 gol+10 asistlik performansıyla göz doldurduğu da aktarıldı.

11/12
EURO 2020'DE HAYAL KIRIKLIĞI YAŞATTI

Ozan Tufan, EURO 2020'ye büyük umutlarla giden A Milli Takım'da patlama yapması beklenen oyuncuların başında geliyordu.

12/12
BEKLENEN OLMADI

Fenerbahçe yönetimi, turnuvada sergileyeceği performansla Ozan'ın değerini artırmasını umarken, A Millilerin başarısız performansı sonrası büyük hayal kırıklığı yaşandı.


Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow

Fenerbahçe'nin 15 günlük arası başladı

Arrow

5 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı!

Arrow

Fenerbahçe'nin 20 günlük arası başladı

Arrow

Mourinho için Everton iddiası!

Arrow

Fenerbahçe'de Livakovic fark yarattı!

Arrow

Yeni transfer geldiği gibi gidiyor…

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.