Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü kim olacak?
02.07.2021

1/15
Fenerbahçe yeni sezonu teknik direktörsüz açarken, yeni hoca arayışları sürüyor. Pazartesi günü yapılan açıklamada yeni teknik direktör ile imza aşamasına gelindiği ancak sözleşme sürecinin nihayete ermediği ve resmi açıklamanın birkaç gün içerisinde yapılacağı belirtilmişti. İşte Fenerbahçe'yle ismi geçen teknik direktörler ve yaşanan sıcak gelişmeler...

2/15
3 YILLIK TEKLİF

Fenerbahçe'nin, Kuzey Makedonya'nın teknik direktörü Igor Angelovski ile temasa geçtiği belirtildi.

3/15
Sarı-lacivertlilerin Angelovski'nin menajeri ile bir görüşme yaptığı, 45 yaşındaki teknik adamın 3 yıllık sözleşme talep ettiği belirtildi.

4/15
Kuzey Makedonya'yı EURO 2020 finallerine taşıyan Angelovski, kulüp düzeyinde sadece Rabotnicki'yi çalıştırdı. Makedon ekibinde 1 lig, 2 kupa şampiyonluğu elde etti.

5/15
ELDE VAR BİLİC

Öte yandan Fenerbahçe'de Slaven Bilic ismi yeninden ön plana çıktı. Ancak Bilic'in Beijing Guoan ile 31 Aralık 2022'ye kadar sözleşmesinin olması işleri zorlaştırıyor.

6/15
52 yaşındaki çalıştırıcı Fenerbahçe'ye gelmeye hazır. Fakat Çin kulübünün 4 milyon euro tazminat talep ettiği öğrenildi.

7/15
FERREIRA KABUL ETMEDİ

Brezilya basını UOL ise Palmeiras'ın Portekizli hocası Abel Ferreira'nın Fenerbahçe'nin yaptığı 2 yıllık sözleşme teklifini reddettiğini duyurdu.

8/15
İtalyan ve Portekizli kaynaklar ise sürecin devam ettiğini bildirdi. İtalyan Tuttomercato sitesi, dün akşamki haberinde daha önce Sporting ve PAOK’u çalıştıran Fereira’nın Avrupa’ya dönmek istediğini ve sarı-lacivertli kulübün teklifini değerlendirdiğini yazdı.

9/15
MARCO SİLVA FULHAM'A GİTTİ

Adaylardan Marco Silva ise dün İngiliz ekibi Fulham'a imza attı. 43 yaşındaki çalıştırıcı 2,5 yıllık sözleşmeye imza attı.

10/15
İSVİÇRE'DEN PETKOVİC YANITI

Fenerbahçe'nin EURO 2020'de Fransa'yı eleyerek İsviçre'yi çeyrek finale taşıyan Vladimir Petkovic'i gündemine aldığı iddia edilmişti.

11/15
Blick gazetesi, Petkovic için henüz İsviçre Futbol Federasyonu’na bir teklif ulaşmadığını duyurdu. 57 yaşındaki çalıştırıcının 1.5 yıllık daha kontratı bulunuyor.

12/15
FONSECA 6 MİLYON EURO İSTEDİ

Fenerbahçe ile anlaştığı iddia edilen Paulo Fonseca'nın menajerlik şirketi önceki gün bir açıklama yapmıştı. Portekizli hocanın, sarı-lacivertlilerle anlaşmaya vardığna yönelik haberler yalanlanmıştı.

13/15
Fonseca'dan, maliyetinin yüksek olması nedeniyle vazgeçildiği öğrenildi. 48 yaşındaki teknik adamın yıllık 6 milyon Euro istediği belirtildi.

14/15
BENITEZ VE NUNO SANTO DA İMZALADI

Fenerbahçe'yle adı geçen diğer adaylar ise Rafael Benitez ve Nuno Santo'ydu. Bu iki aday da Premier Lig'de kaldı.

15/15
Rafael Benitez, Everton'ın yeni menajeri olurken Wolverhampton'dan 'daha iyi bir kariyer adımı' için ayrılan Nuno Santos da Tottenham ile sözleşme imzaladı.


Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow

Fenerbahçe'nin 15 günlük arası başladı

Arrow

5 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı!

Arrow

Fenerbahçe'nin 20 günlük arası başladı

Arrow

Mourinho için Everton iddiası!

Arrow

Fenerbahçe'de Livakovic fark yarattı!

Arrow

Yeni transfer geldiği gibi gidiyor…

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.