Fenerbahçe'de stoper enflasyonu, 7 oldu! Caulker'ın açıklanmasının ardından Serdar Aziz...
01.07.2021

1/14
Fenerbahçe yönetimi Serdar Dursun'un ardından dün gece Steven Caulker transferini resmen açıkladı. Bu gelişmenin ardından sarı-lacivertli takımda stoper sayısı 7'ye çıktı. Sarı-lacivertli takımda üç oyuncunun gönderilmesi bekleniyor. İngiliz savunmacının gelmesinin ardından Serdar Aziz'le ilgili flaş karar alındı. İşte detaylar...

2/14
İKİNCİ TRANSFER RESMEN AÇIKLANDI

Fenerbahçe transferde atağa kalktı, ikinci transferini resmen açıkladı. Sarı-lacivertliler Darmstad'tan renklerine kattığı Serdar Dursun'un ardından serbest oyuncu pozisyonundaki Steven Caulker'ı da transfer etti.

3/14
TÜRKİYE'DE TOPLAM 84 MAÇA ÇIKTI

İngiliz savunmacı ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandığı resmi internet sitesinden duyuruldu. 2018-2019 sezonunun devre arasında Alanyaspor'a gelen Caulker, Akdeniz temsilcisinde 2.5 sezonda Süper Lig'de 71, Türkiye Kupası'nda 13 maça çıktı.

4/14
DEVLERDE FORMA GİYDİ

Bir dönem İngiltere Milli Takımı'na 29 yaşındaki futbolcu, kariyerinde Liverpool, Southampton, Swansea City, Tottenham Hotspur, Bristol City, Cardiff City, Yeovil Town ve Queens Park Rangers'ta forma giydi.

5/14
STOPER ENFLASYONU

Caulker'ın transferinin ardından Fenerbahçe'de tam anlamıyla stoper enflasyonu yaşanıyor. Bu bölgede şu anda kadroda tam 7 futbolcu var.

6/14
SAVUNMADA TEMİZLİK YAPILACAK

Bu futbolcular Zanka, Serdar Aziz, Lemos, Tisserand, Caulker, Szalai ve Sadık Çiftpınar. Zanka. Sarı-lacivertliler bu bölgede temizliğe hazırlanıyor.

7/14
LEMOS VE ZANKA YOLCU

Listede yolların ayrılma ihtimali en güçlü isimler Lemos ve Zanka... Uruguaylı stoper, özellikle geçen sezon yaptığı büyük hatalarla sarı-lacivertli takımın önemli puan kaybına neden olmuş daha sonra yedek kulübesinden çıkamamıştı.

8/14
SADIK KİRAYA VERİLECEK

8+6 yabancı kuralı nedeniyle Türk oyuncular kıymete bindi. Bu nedenle Sadık Çiftpınar'ın kiraya verileceği bekleniyor. 28 yaşındaki futbolcunun önümüzdeki sezon sözleşmesinin yenileneceği öğrenildi.

9/14
ALTAY VE YENİ MALATYASPOR TALİP

Sadık Çiftpınar, Süper Lig kulüplerinin radarında. Play-off finalinde Altınordu'yu yenerek Süper Lig vizesini kapan Altay'ın yanı sıra Yeni Malatyaspor deneyimli stopere talip oldu.

10/14
SZALAI'YE TEKLİF YAĞMURU

EURO 2020'de Macaristan Milli Takım'nda performansıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Attila Szalai'ye teklif yağmuru var. Genç savunmacı ile Napoli, West Ham United, Atletico Madrid, Atalanta ve Leicester City ilgileniyor.

11/14
FENERBAHÇE 25 MİLYON EURO İSTİYOR

Fenerbahçe yönetimi, Ocak ayında Apollon Limassol'dan 2.3 milyon euroya transfer edilen Szalai için 25 milyon euro bonservis talep ediyor. Macar savunmacı önceki gün yaptığı açıklamada “Fenerbahçe'de mutluyum. Farklı transfer haberleri sık sık çıkıyor.

12/14
“FENERBAHÇE'DE MUTLUYUM“

Formül basit: Ben bir Fenerbahçeliyim, uzun yıllar devam edecek bir sözleşmem var. (Atletico Madrid, Leicester, Atalanta) Böyle büyük kulüplerle ismimin anılması onur verici ama bu tip şeylerle yaşayan biri değilim. Benim için en önemlisi sürekli oynamak. Fenerbahçe'de çok mutluyum ve hiçbir sıkıntım yok. İyi bir zamanda, iyi bir kulüpteyim. Kendimi geliştirebilirim. Başarılar için savaşabilirim“ ifadelerini kullanmıştı.

13/14
SZALAI-CAULKER TANDEMİ

Yönetim ilk etapta Szalai-Caulker ikilisini savunmanın merkezde düşünüyor. Ancak Macar oyuncunun rekor bonservis bedeliyle olası bir transferi durumunda bu bölgeyi doldurmak gerekiyor.

14/14
SZALAI GİDERSE SERDAR AZİZ CAULKER'IN PARTNERİ OLACAK

Bu nedenle Serdar Aziz ilk etapta alternatif oyuncu pozisyonunda olsa da, Szalai gittiği takdirde Caulker’ın yeni partneri olacak. Serdar geçen sezon 27 Süper Lig maçına çıkarken, 3 gol, 1 asistlik performans sergiledi.


Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow

Fenerbahçe'nin 15 günlük arası başladı

Arrow

5 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı!

Arrow

Fenerbahçe'nin 20 günlük arası başladı

Arrow

Mourinho için Everton iddiası!

Arrow

Fenerbahçe'de Livakovic fark yarattı!

Arrow

Yeni transfer geldiği gibi gidiyor…

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.