Fenerbahçe'de teknik direktör gelişmesi
30.06.2021

1/17
Fenerbahçe'de son dakika teknik direktör gelişmesi... Teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Paulo Fonseca'dan kısa süre içinde kararını vermesi istendi. Löw'le de temaslar sürüyor. Öte yandan İngiltere'den ortalığı sallayacak Benitez iddiası geldi. İşte Fenerbahçe'de yeni teknik direktör konusunda yaşanan son dakika gelişmeleri

2/17
Emre Belözoğlu ile devam edilmeme kararının alınmasının ardından birçok teknik adamın gündeme geldiği Fenerbahçe'de hareketli günler yaşanıyor.

3/17
Sarı lacivertli kulüp, pazartesi günü yaptığı açıklamada, yeni teknik direktör ile imza aşamasına gelindiğini ancak sözleşme sürecinin nihayete ermediğini belirterek yeni teknik adamın birkaç gün içinde kamuoyuna duyurulacağını bildirmişti.

4/17
FONSECA VE LÖW

Sarı-lacivertliler, başka kulüplerden de teklifler alan Paulo Fonseca'dan kısa süre içinde kararını vermesini istedi.

5/17
Öte yandan Avrupa Şampiyonası'ndan sonra takım çalıştırmayacağını açıklayan Löw'le de menajeri aracılığıyla temaslar sürdürülüyor.

6/17
Fenerbahçe'ye daha çok yakın olan ismin ise Paulo Fonseca olduğu öğrenildi. 48 yaşındaki Portekizli hocanın, Roma ile kontratı bugün resmen bitecek.

7/17
Başkan Ali Koç'un bu iki isimle de anlaşma sağlayamaması halinde altematif olarak belirlediği teknik adamlardan biriyle el sıkışması bekleniyor.

8/17
Fenerbahçe yönetimi 5 Temmuz'da Topuk Yaylası'nda başlayacak 2021-2022'in ilk hazırlık kampında yeni teknik direktörün de takımın başında olması hedefliyor.

9/17
İNGİLTERE'DEN BOMBA İDDİA

İngiliz basınından çarpıcı bir Rafael Benitez iddiası geldi. The Sun, Everton ile flört halinde olan Rafael Benitez'in Fenerbahçe'yi de ciddi şekilde düşündüğünü öne sürdü.

10/17
Söz konusu haberde, sarı lacivertli takımın Rafael Benitez'e yeni bir teklifte bulunduğu ve bu yeni teklif doğrultusunda İspanyol teknik adamın Everton'a gitme ihtimalinin tehlikeye girdiği kaydedildi.

11/17
FAVRE'DE FLAŞ GELİŞME

Uzun süre Fenerbahçe'nin temas halinde olduğu teknik adamlardan Lucien Favre, Crystal Palace ile sözleşme imzalamaya hazırlanıyordu.

12/17
The Athletic'te yer alan haberde, İngiliz ekibinin imza aşamasına geldiği Favre'den vazgeçtiğini ve Patrick Vieira ile anlaştığı yazıldı.

13/17
BİLİC'TE TAZMİNAT ŞOKU

Fenerbahçe'nin listesinde yer alan Slaven Bilic'in kulübü Beijing Guoan, sözleşme feshi için yaklaşık 4 milyon Euro'luk bir bedel talep ettiği öne sürülmüştü.

14/17
DİĞER ADAYLAR KİMLER?

MARCO SILVA


Son olarak Everton'ı çalıştıran Portekizli teknik adam, İngiltere'de Watford ve Hull City'de görev yapmıştı. Ülkesinde Sporting'in hocalığını yaptığı sırada kendini dünya futboluna tanıtan Marco Silva, İngiltere macerasının öncesinde Yunanistan ekibi Olympiakos'u çalıştırdı. 1 Yunanistan şampiyonluğu ve 1 Portekiz kupası kazandı.

15/17
NENAD BJELICA

Erol Bulut öncesi Fenerbahçe'nin gündemine gelmişti. Başarılı Dinamo Zagreb kariyerinin ardından Osijek'te de beğeni topladı. 49 yaşındaki teknik adamın Hırvatistan'da 2 lig, 1 kupa zaferi var.

16/17
ZLATKO DALIC

Başkan Ali Koç'un geçen sene gündeme geldiğini ancak bu sene hiç görüşmediklerini söylediği Zlatko Dalic ile ilgili sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Dün EURO 2020'de son 16 turunda İspanya'ya elenen Hırvatistan'ın hocası Dalic için girişim yapılabilir. Koç'un pozitif görüşlerini aktardığı Dalic'in turnuvanın hemen ardından takım çalıştırıp çalıştırmayacağı soru işareti.

17/17
NUNO SANTO

Kaleci antrenörü olarak başladığı antrenörlük kariyerinde Rio Ave, Valencia, Porto ve Wolverhampton'ı çalıştırdı. Oynattığı futbolla İngiltere'de büyük beğeni topladı. Hiç kupası yok. Everton ve Tottenham ile de adı anılıyor.


Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow

Fenerbahçe'nin 15 günlük arası başladı

Arrow

5 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı!

Arrow

Fenerbahçe'nin 20 günlük arası başladı

Arrow

Mourinho için Everton iddiası!

Arrow

Fenerbahçe'de Livakovic fark yarattı!

Arrow

Yeni transfer geldiği gibi gidiyor…

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.