Fenerbahçe'den Artem Dzyuba atağı
30.06.2021

1/8
Alanyaspor'dan ayrılan Caulker'la anlaşan Kanarya, forvet bölgesine ise Serdar Dursun'u aldı. Yeni sezonda gol sıkıntısı yaşamak istemeyen Fenerbahçe'nin gündeminde Rus yıldız Artem Dzyuba var.

2/8
KOLLAR SIVANDI

Geçtiğimiz hafta sonu tek aday olarak girdiği seçimde yeniden Fenerbahçe Başkanı seçilen Ali Koç, bu sezon mutlak başarı istiyor. 3 yıllık başkanlık döneminde futbolda kupa kazanma başarısı gösteremeyen Koç, önümüzdeki sezon Süper Lig'de şampiyon olacak kadroyu kurmak için kollarını sıvadı. Sarı-lacivertli takımın gündemi önce teknik direktör ardından ise yıldız golcü...

3/8
YILDIZ GOLCÜ LİSTEDE

Forvet hattını baştan aşağıya yenilemek isteyen Fenerbahçe'de çalışmalar tüm hızıyla sürüyor... Artık golcü transferinde hata yapmak istemeyen ve Serdar Dursun'u bedelsiz olarak kadrosuna katan sarı-lacivertliler listesine çok önemli bir yıldızı dahil etti.

4/8
DZYUBA İÇİN HAREKETE GEÇİLDİ

Alınan bilgilere göre Fenerbahçe, Zenit formasını giyen Artem Dzyuba için harekete geçti. 32 yaşındaki Rus forvetin kulübüyle sözleşmesi önümüzdeki yıl sona erecek.

5/8
PAZARLIKLAR BAŞLADI

Rus basınına da yansıyan haberlerde Fenerbahçe'nin hem Zenit hem de Dzyuba ile pazarlıklara başladığı belirtildi. 1.96 boyundaki yıldız futbolcu 2015'ten bu yana Zenit'te.

6/8
MALİ ŞARTLAR ZORLANACAK

Müthiş fiziğinin yanı sıra çok iyi bir tekniğe de sahip olan Artem Dzyuba Süper Lig'e uygun bir forvet olarak dikkat çekiyor. Takvim'in haberine göre yönetim, Rus yıldızın transferi için mali şartları sonuna kadar zorlamayı düşünüyor.

7/8
GEÇTİĞİMİZ SEZON 22 GOLE İMZA ATTI

Artem Dzyuba geçen sezon Zenit formasıyla 22 gol attı ve 9 da asist yaptı.

8/8
TARAFTAR MURİQİ'Yİ İSTİYOR...

Fenerbahçe'den geçtiğimiz sezon başında 17.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Lazio'ya satılan Vedat Muriqi, İtalya'da beklenen performansı gösteremedi ve gözden düştü. Fenerbahçe taraftarı da Bosnalı golcünün geri dönmesini istiyor. Lazio, Muriqi'yi kiralamak isterse sarı-lacivertlilerin devreye girebileceği belirtiliyor.


Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow

Fenerbahçe'nin 15 günlük arası başladı

Arrow

5 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı!

Arrow

Fenerbahçe'nin 20 günlük arası başladı

Arrow

Mourinho için Everton iddiası!

Arrow

Fenerbahçe'de Livakovic fark yarattı!

Arrow

Yeni transfer geldiği gibi gidiyor…

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.