Ali Koç yeniden başkan seçildi, işte seçim bombası!
27.06.2021

1/10
Fenerbahçe'de tek aday olarak seçime giren Ali Koç yeniden başkan seçildi. İlk olarak futbol kamuoyunun merakla beklediği teknik direktörün açıklanması bekleniyor. Öncelikli takviyenin savunmaya olması beklenirken, ünlü yıldız için resmi girişimler başladı. İşte detaylar...

2/10
GÜVEN TAZELEDİ

Fenerbahçe Kulübü'nde bir seçim geride kaldı. Başkan Ali Koç, tek aday olarak girdiği seçimde 6 bin 682 oyun, 6 bin 459'unu alarak, yeniden başkan seçilirken, güven tazeledi.

3/10
TRANSFER MESAİSİ BAŞLIYOR

Cuma günü eski Başkan Aziz Yıldırım'ın yaptığı açıklamalarına Başkan Ali Koç yanıt verince ortam gerilmişti. Seçim nedeniyle yaşanan yoğunluk ve gerilim dün itibarıyla sona ererken, sarı-lacivertlilerde artık yoğun mesai başlıyor.

4/10
YARIN HOCA AÇIKLANABİLİR

Fenerbahçe camiası öncelikle teknik direktör konusunun çözüme kavuşturulmasını bekliyor. Başkan Koç, daha önce yaptığı açıklamada teknik direktör konusunun pazartesi (yarın) çözüme kavuşacağını ifade etmişti.

5/10
FONSECA VE BJELICA İSİMLERİ ÖNE ÇIKIYOR

Sarı-Lacivertli taraftarlar seçimin sonuçlanmasının ardından yeni hocalarını beklemeye başladı. Başkan Koç, sürpriz bir ismin gelebileceğini belirtirken, şu anda ön plana çıkan adaylar ise Nenad Bjelica ile Paolo Fonseca.

6/10
HEDEF, TRANSFERLERİ KAMPA YETİŞTİRMEK

Teknik direktör belirlendikten sonra Fenerbahçe, yeni sezon planlaması konusunda hızlı bir şekilde hareket ederek, transferleri kampa yetiştirmeye çalışacak. Bu doğrultuda dünyaca ünlü yıldız için düğmeye basıldı.

7/10
BOATENG ATAĞI

Ali Koç, daha önce yaptığı açıklamada 5 transfer yapabileceklerini söylemişti. Bu anlamda 5 oyuncudan bir tanesinin Bayern Münih'in formasını giyen tecrübeli stoper Jerome Boateng olabileceği konuşuluyordu.

8/10
ALMAN BASINI DUYURDU

Alman basını daha önce yaptığı haberlerde bu iddiaları doğrularken, sarı-lacivertli ekibin 32 yaşındaki savunmacı için girişimlerde bulunabileceği bilgisine ulaşıldı.

9/10
MESUT ÖZİL'İN ALMANYA MİLLİ TAKIMI'NDAN ARKADAŞI

Deneyimli savunmacı bonservisi elinde olduğu için serbest oyuncu konumunda. Bild gazetesi, Kanarya'nın Mesut Özil'in, milli takımdan arkadaşı olan Boateng ile temas kuracağı ve kulübe getirmek için ikna turlarına başlayacağını vurgulamıştı.

10/10
KALDIRMADIĞI KUPA KALMADI

10 yıldır aralıksız olarak Bayern Münih forması giyen Jerome Boateng adeta bir kupa koleksiyoneri... Alman stoper, gençlik kupaları dışında kariyerinde tam 27 kupa kazanırken, 2016 yılında da savunmacı olmasına rağmen ülkesinde yılın futbolcusu seçilmeyi başardı.


Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow

Fenerbahçe'nin 15 günlük arası başladı

Arrow

5 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı!

Arrow

Fenerbahçe'nin 20 günlük arası başladı

Arrow

Mourinho için Everton iddiası!

Arrow

Fenerbahçe'de Livakovic fark yarattı!

Arrow

Yeni transfer geldiği gibi gidiyor…

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.