Fenerbahçe'de büyük transfer sürprizi! Novak'ın yerine bomba isim
22.06.2021

1/12
Gelecek sezona iddialı bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe'de transfer çalışmaları son hızıyla devam ediyor. Geçen sezon beklentileri karşılayamayan Filip Novak'la yolları ayırmayı planlayan Fenerbahçe'de sol bek arayışları sürüyor. İşte sarı-lacivertli kulüpte yaşanan son gelişmeler...

F.BAHÇE SÜRPRİZ PEŞİNDE

Fenerbahçe'de gelecek yeni teknik direktörle beraber nokta atışı transferler yapmak isteyen sarı-lacivertli yönetim sürpriz bir ismin peşine düştü.

2/12
MESUT'UN ESKİ TAKIM ARKADAŞI

Kadrosunda bulundurduğu dünya yıldızı Mesut Özil'i transferlerde de etkin olarak kullanmak isteyen Fenerbahçe, yıldız oyuncunun eski takım arkadaşı için harekete geçti.

3/12
HEDEF KOLASİNAC

Sarı-Lacivertliler geçtiğimiz sezon Schalke'de kiralık oynayan ancak bonservisi Arsenal'de olan Sead Kolasinac'ı gündemine aldı.

4/12
TRANSFER ŞARTLARI MASADA

Boşnak yıldızın menajeriyle görüşme yapan yöneticilerin transfer şartlarını masaya yatırdığı öğrenildi.

5/12
SICAK BAKIYOR

Arsenal'in yeni sezon planlarında yer almayan 28 yaşındaki Kolasinac'ın Fenerbahçe'ye gelmeye sıcak baktığı belirlendi.

6/12
BEDELSİZ OLARAK GELECEK

Yıldız futbolcunun şu anda 1 yıl kalan sözleşmesinin feshi için İngiliz kulübüyle görüşme yaptığı ifade edildi. Eğer Kolasinac, Arsenal ile anlaşır ve serbest kalırsa bedelsiz olarak Fenerbahçe'nin yolunu tutabilir.

7/12
TRABZONSPOR'A PAHALI GELDİ

2017 yılında bedelsiz olarak Schalke'den Arsenal'e transfer olan yıldız futbolcu, geçtiğimiz sezonu eski takımında kiralık geçirdi. 27 resmi maçta 1 gol atıp, 1 asist yapan Kolasinac 38 kez Bosna Hersek milli takımında oynadı. Özellikle hücumda çok etkili bir isim olan ve sol ayağını çok etkili bir şekilde kullanan tecrübeli futbolcu kısa sir süre önce Trabzonspor'un da transfer gündemindeydi. Ancak Kolasinac'ın maaşının Bordo-Mavililer'e yüksek geldiği öğrenildi.

8/12
MESUT'A ÇOK YAKIN BİR İSİM

Arsenal'de birlikte forma giyen Mesut Özil ve Sead Kolasinac, 2019'da İngiltere'de bıçaklı saldırıya uğramıştı. Bu tatsız olay, iki isim arasında bağları çok güçlendirdi. Çok önemli bir tecrübeye sahip olan Kolasinac 78 kez Premier Lig'de forma giyerken 2 gol atıp 13 asist yaptı. Boşnak yıldız, Bundesliga'da ise 111 karşılaşmada oynadı. Bu maçlarda 5 gol ve 9 asistlik performans sergileyen Kolasinac güçlü fiziği ile ön plana çıkıyor.

9/12
SZALAİ ZİRVEYE ÇIKTI

EURO 2020'de forma giydiği 2 maçta da başarılı bir performans çizen Fenerbahçeli stoper Attila Szalai'nin hem fiyatı hem de kendisine talip olan kulüp sayısı artacağa benziyor.

10/12
FRANSIZ VE ALMANLAR YERİNDE İZLEYECEK

Macaristan'ın Almanya ile oynayacağı grup maçına Fransa ve Almanya'dan kulüp yetkililerinin geleceği ve Attila Szalai'yi yerinde takip edeceği bilidirildi.

11/12
'F.BAHÇE'NİN KAPISINI ÇALACAKLAR'

Macaristan basınında yer alan haberlerde İspanyol ve İngilizler'in de önceden takibinde olan Szalai için “Performansı dikkat çekiyor. Kısa süre içinde Fenerbahçe'nin kapısını birçok kulüp çalacak“ ifadesi kullanıldı.

12/12
HATA YAPMADI

Szalai, 1-1 sona eren Fransa maçında neredeyse hatasız oynarken, 3-0 kaybettikleri Portekiz karşısında da yenilen gollerde hata yapmadı.


Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow

Fenerbahçe'nin 15 günlük arası başladı

Arrow

5 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı!

Arrow

Fenerbahçe'nin 20 günlük arası başladı

Arrow

Mourinho için Everton iddiası!

Arrow

Fenerbahçe'de Livakovic fark yarattı!

Arrow

Yeni transfer geldiği gibi gidiyor…

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.