Fenerbahçe peşindeydi, İstanbul'a geldi! Menajerinden flaş açıklama
21.06.2021

1/12
Fenerbahçe'de transfer çalışmaları son hızıyla devam ederken Sarı Lacivertlilerin gündemine sürpriz bir isim daha geldi. Kolombiya basının 'Fenerbahçe transferi bitiriyor' şeklinde duyurduğu genç yıldız İstanbul'a geldi. Genç yıldızın menajerinden flaş açıklama yapıldı. İşte Fenerbahçe'deki son dakika gelişmesinin detayları...

2/12
İLK İMZA SERDAR DURSUN'DAN

Fenerbahçe'de transferi açıklanan ilk isim Serdar Dursun oldu. Sarı Lacivertliler geçtiğimiz sezon Bundesliga 2'de Darmstadt formasıyla gol kralı olan Serdar Dursun ile 3 yıllık anlaşma sağlayarak transfere sürpriz bir giriş yaptı.

3/12
SEÇİM SONRASI HIZ KAZANACAK

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları son hızıyla devam ediyor. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve kurmayları birçok isimle ön görüşme gerçekleştiriyor. Fenerbahçe'de yapılacak kongre sonrası transfer ve yeni teknik direktör konusu hız kazanacak.

4/12
ALİ KOÇ'TAN TRANSFER AÇIKLAMASI

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç daha önce transfere ilişkin yaptığı açıklamada, “Bizim takımımız, daha evvelki 2 senede olduğu gibi baştan kurgulanmaya ihtiyacı olmayan, yüzde 70'i hazır, belki reddedemeyeceğimiz bazı teklifler alacağız. Şu an elden çıkarmak anlamında hiç kafamızda olmayan oyuncular için teklif gelebilir. Belkemiği olan oyuncularla ilgili kolay kolay hamle yapmayacağız. Bunun üstüne 4-5 nokta atışı transfer yapacağız. Gençleri saymıyorum. Onları alıp kiralayacağız. Minimum 1 stoper, 1 kanat, 2 forvet, belki de ya 1 sağ bek ya 1 sol bek, fırsat transferleri var karşımızda. Bunları yapacağız.“ ifadelerini kullanmıştı.

5/12
CANER TAKIMDA KALACAK

Ali Koç'un “1 sol bek alacağız“ açıklamasının ardından Fenerbahçe'de gözler Caner Erkin ve Filip Novak'a çevrildi. Caner Erkin'in gelecek sezon da Fenerbahçe'de kalmasına kesin gözüyle bakılıyor.

6/12
NOVAK'A ÜLKESİNDEN TALİP

Diğer yandan Çekyalı Filip Novak ile yolların ayrılması planlanıyor. Novak'a ülkesinden talip olan takımların olduğu ve 30 yaşındaki futbolcunun Sarı Lacivertlilerden ayrılmaya sıcak baktığı iddia edildi.

7/12
GABRIEL FUENTES İDDİASI

Fenerbahçe'de Novak'ın ayrılması durumunda 1 sol bek transferinin yapılacağını başkan Ali Koç açıklamıştı. Kolombiya basınından flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. Fenerbahçe'nin Kolombiya 1. Lig ekiplerinden Junior FC'de forma giyen Gabriel Fuentes'i transfer etmek istediği iddia edildi.

8/12
KOLOMBİYA BASINI DUYURDU

Kolombiya basınında yer alan haberlerde oyuncunun Fenerbahçe'ye imza atmak için İstanbul'a gittiği ve son görüşmelerin İstanbul'da yapılacağı iddia edildi.

9/12
İSTANBUL'DAN PAYLAŞIM YAPTI

Junior FC'ye yakınlığı ile bilinen gazeteciler de oyuncunun İstanbul'da olduğunu doğruladı. Piyasa değeri 1.2 milyon Euro olan 24 yaşındaki futbolcu Instagram'dan İstanbul paylaşımları yaptı.

10/12
İSTANBUL PAYLAŞIMLARI SONRASI MENAJERİNDEN AÇIKLAMA

Fenerbahçe'nin gündeminde olduğu iddia edilen Gabriel Fuentes'in İstanbul'dan yaptığı paylaşımlar transfer dedikodularına neden oldu. Gabriel Fuentes'in menajeri Habla Deportes'e flaş açıklamalarda bulundu.

11/12
'TÜRKİYE'DE TATİLDE'

Gabriel Fuentes'in menajeri katıldığı canlı yayında oyuncusunun Türkiye'ye tatil için gittiğini ifade etti. Ayrıca oyuncusunun Avrupa'da bir takıma transfer olabileceğini fakat Türkiye seçeneğinin şu an olmadığını ifade etti.

12/12
26 KARŞILAŞMADA 6 ASİST YAPTI

Junior FC formasıyla 2020-2021 sezonunda 26 karşılaşmaya çıkan 24 yaşındaki Gabirel Fuentes, bu maçlarda 6 asist yaparak tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.


Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow

Fenerbahçe'nin 15 günlük arası başladı

Arrow

5 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı!

Arrow

Fenerbahçe'nin 20 günlük arası başladı

Arrow

Mourinho için Everton iddiası!

Arrow

Fenerbahçe'de Livakovic fark yarattı!

Arrow

Yeni transfer geldiği gibi gidiyor…

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.