İşte Fenerbahçe'nin teknik direktör adayları
19.06.2021

1/9
Birçok teknik direktörle temas kuruldu, her geçen gün sayı azaldı. Transfer için çok bütçe isteyen Favre hâlâ gündemde. Ali Koç’un, geçen sezon çok istediği Zlatko Daliç ile de görüşülüyor. Luis Castro’da pürüz yok. Marco Silva’ya ise taraftar karşı!

2/9
Bitmeyen aşk Favre

İsviçreli teknik adamın özellikle transfer bütçesiyle ilgili talebi, yönetimin masadan kalkmasına neden olmuştu. Ancak Fenerbahçe, Lucien Favre’den vazgeçmiş değil.

3/9
Sarı-Lacivertliler, tecrübeli çalıştırıcı ile bir kez daha görüşme gerçekleştirip uzun vadeli bir proje sunarak, bu sezon için daha düşük transfer bütçesini kabul etmesini sağlamaya çalışacak. Favre, Premier Lig ekibi Crystal Palace ile de görüşme halinde.

4/9
Dalic yine listede

Fenerbahçe, geçen sezonun sonunda Hırvatistan’ın patronu Zlatko Dalic’i takımın başına getirmek için her konuda anlaşma sağlamıştı. Ancak EURO 2020’nin bu yıla ertelenmesiyle Dalic hamlesi suya düşmüştü.

5/9
Ali Koç, hocayı bir an önce belirlemek için Hırvat çalıştırıcıyı gündeme almamıştı. Ancak sürecin uzamasıyla birlikte başarılı teknik adam yeniden adaylar arasına girdi ve temaslar başladı. Görüşmeler olumlu ilerliyor.

6/9
Castro göreve hazır

Portekizli teknik adamla kurulan temasın ardından görüşmelerde önemli mesafe kat edildi. Taraflar maaş, transfer bütçesi ve planlama konularında mutabık kaldı. Prensip anlaşmasına varıldı.

7/9
Yönetim, diğer adaylarla da tüm görüşmeleri bitirdikten sonra kararını verecek. Bu nedenle Luis Castro’dan zaman istendi. 59 yaşındaki teknik adam 2019-2021 arasında Shakhtar’ı çalıştırdı ve 1 lig şampiyonluğu yaşadı.

8/9
Silva için endişe var

UOL’ün haberine göre Fenerbahçe ile Marco Silva her konuda anlaşmaya vardı. Ancak Silva’yla ilgili olarak dönemin Sporting Lizbon Başkanı Bruno de Carvalho’nun kitabında yer verdiği iddialar taraftarlar arasında büyük endişe yarattı.

9/9
Carvalho’nun; 43 yaşındaki teknik adamın, kendi menaceri Calos Gonçalves’le çalışmayan oyunculara zorluk çıkarttığı, transferleri menaceri üzerinden yaptırmak istediği iddiaları ses getirmişti.


Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow

Fenerbahçe'nin 15 günlük arası başladı

Arrow

5 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı!

Arrow

Fenerbahçe'nin 20 günlük arası başladı

Arrow

Mourinho için Everton iddiası!

Arrow

Fenerbahçe'de Livakovic fark yarattı!

Arrow

Yeni transfer geldiği gibi gidiyor…

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.