Fenerbahçe'de ayrılık kesinleşti! 3 yıllık imza, işte yeni takımı
19.06.2021

1/11
Gelecek sezon iddialı kadro kurmak isteyen Fenerbahçe'de sıcak günler yaşanıyor. Serdar Dursun'u renklerine katan Fenerbahçe, Frey'i bonservisiyle gönderdi. Sarı-lacivertli kulüpte bir ayrılık daha kesinleşti. Yıldız isim yeni takımına imza atarken resmi açıklama bekleniyor.

Fenerbahçe'de transfer operasyonu sürüyor. Serdar Dursun'u renklerine bağlayarak transfer dönemine giriş yapan Fenerbahçe'de Frey ile yollar ayrıldı. Sarı-lacivertli takımda bir ayrılık daha kesinleşti.

2/11
FREY İLE YOLLAR AYRILDI

Fenerbahçe'de İsviçreli hücum oyuncusu Michael Frey'in Belçika ekibi Royal Antwerp'e bonservisiyle transfer olduğunu açıkladı. Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Oyuncumuz Michael Frey, bonservisiyle birlikte Belçika takımlarından Royal Antwerp'e transfer olmuştur. Kendisine bugüne kadarki hizmetleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.“

3/11
SERDAR DURSUN İMZA ATTI

Frey'in ayrılığı sonrası gözler kadrodaki diğer isimlere çevrildi. Forvet bölgesinde hayal kırıklığı yaşayan Fenerbahçe, Bundesliga 2'nin gol kralı Serdar Dursun'u renklerine bağladı.

4/11
KADRODA DÜŞÜNÜLMÜYOR

Sarı Lacivertlilerde Nabil Dirar, Papiss Cisse, Samatta, Tisserand, Lemos ve Novak gibi oyuncularla da yolların ayrılması bekleniyor. TFF'nin yeni yabancı kuralı sonrası kadroda düşünülmeyen yabancı futbolcularla yolların ayrılması bekleniyor. Fenerbahçe'de Deniz Türüç'ün ise durumu netleşti.

5/11
BAŞAKŞEHİR İDDAİLI GİRMEK İSTİYOR

2019/20 sezonunda Süper Lig 'de şampiyon olan fakat geçtiğimiz yıl son haftalara girilirken küme düşme tehlikesi yaşayan Başakşehir, bu sezona iddialı bir şekilde girmek istiyor.

6/11
BONSERVİSİ F.BAHÇE'DEN ALINDI

Aykut Kocaman yönetimindeki İstanbul ekibi, geçtiğimiz sezon takımda kiralık olarak forma giyen Deniz Türüç'ün bonservisini Fenerbahçe 'den aldı.

7/11
3 YILLIK SÖZLEŞME

Kocaman'ın performansından memnun kaldığı Deniz Türüç, Başakşehir ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Açıklamanın kısa süre içinde yapılması bekleniyor.

8/11
LİGDE 2 GOL 2 ASİST

1993 doğumlu Deniz Türüç, 2019/20 sezonunda Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. 2 sezon Sarı-Lacivertli kulüpte forma giyen tecrübeli isim, geçtiğimiz ise kiralık olarak Başakşehir'de oynamıştı. Ligde 2 gol, 2 asistle oynayan Deniz, Şampiyonlar Ligi'nde 6 maçta 1 gol atarken, 1 de asiste imza atmıştı.

9/11
GÜNDEMDE BUTA VAR

Fenerbahçe’de transfer çalışmaları sürüyor. Antwerp ile temas kuran Fenerbahçe yönetimi 24 yaşındaki sağ beki Aurelio Buta'yı bonservisi ile transfer etmek istiyor.

10/11
TAKAS İÇİN FREY TEKLİFİ

Sarı-Lacivertliler Buta’nın transferinde Michael Frey’i takasta kullanmak istedi ancak Belçika temsilcisi bu teklife sıcak bakmadı ve Frey’in bonservisini aldı. Antwerp, Aurelio Buta için yaklaşık 2 milyon Euro’luk bir bonservis bedeli talep ediyor.

11/11
GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

İki kulüp arasındaki görüşmeler sürüyor. Portekizli Aurelio Buta, geçen sezon Antwerp forması ile tüm kulvarlarda 34 maçta 4 asistlik performans ortaya koydu.


25 maçta 1 gol atan Szymanski'nin performansında sistem etkisi tartışılıyor

Arrow

6 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow

Fenerbahçe'nin 15 günlük arası başladı

Arrow

5 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı!

Arrow

Fenerbahçe'nin 20 günlük arası başladı

Arrow

Mourinho için Everton iddiası!

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.