Fenerbahçeli 2 yıldıza ciddi talip! Transferin kaderini değiştirecek bonservis rakamı
18.06.2021

1/15
Transfer sezonuna hızlı başlayan Fenerbahçe, Almanya Budensliga 2'nin gol kralı Serdar Dursun'u renklerine bağladı. Sarı-lacivertli kulüp Frey ile yollarını resmen ayrırdığını duyurdu. Transfere kaynak yaratmak için oyuncu satışı hedefleyen Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçeli 2 yıldıza talip çıkarken 5.5 milyon euroluk teklif geldi.

2/15
Fenerbahçe’de yeni teknik direktör için çalışmalar sürerken bir yandan da mevcut kadro üzerinde planlamalar yapılıyor. Fenerbahçe'de Frey ile ayrılığı açıklarken bonservis konusunda bilgi vermedi. Fenerbahçeli 2 yıldıza daha talip çıktı. İşte yaşananlar...

3/15
FREY İLE YOLLAR AYRILDI

Fenerbahçe'de İsviçreli hücum oyuncusu Michael Frey'in Belçika ekibi Royal Antwerp'e bonservisiyle transfer olduğunu açıkladı. Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Oyuncumuz Michael Frey, bonservisiyle birlikte Belçika takımlarından Royal Antwerp'e transfer olmuştur. Kendisine bugüne kadarki hizmetleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.“

4/15
SERDAR DURSUN İMZA ATTI

Frey'in ayrılığı sonrası gözler kadrodaki diğer isimlere çevrildi. Forvet bölgesinde hayal kırıklığı yaşayan Fenerbahçe, Bundesliga 2'nin gol kralı Serdar Dursun'u renklerine bağladı. Beklentileri karşılayamayan Samatta'nın durumu merak edilirken sarı-lacivertli takımda 2 isme birden talip çıktı

5/15
BOLOGNA PELKAS'IN PEŞİNDE

İtalya Serie A kulüplerinden Bologna, Dimitris Pelkas için Fenerbahçe ile pazarlıklara başladı.

6/15
5.5 MİLYON EUROLUK TEKLİF

Corriere di Bologna'da yer alan habere göre; Bologna, Pelkas için Fenerbahçe 5.5 milyon euro teklif etti. Fenerbahçe'nin cevabı ise 7 milyon euro oldu.

7/15
FARK 1.5 MİLYON EURO

Bologna'nın aradaki farkı düşürmeye çalışacağı ancak teklif yaptığı hücum oyuncuları arasında en uygun fiyatlı ismin de Pelkas olduğu belirtildi.

8/15
SABATINI BU TRANSFERİ ÇOK İSTİYOR

Pelkas ile aynı bölgede oynayan Riccardo Orsolini için Torino ve Lazio ile görüşen Bologna'nın 15 milyon euro'ya bu satışı yapmayı amaçladığı ve buradan gelecek parayla Pelkas transferine nokta koymayı istediği de vurgulandı.

9/15
DAHA ÖNCE SALİH'İ TRANSFER ETMİŞTİ

Daha önce Fenerbahçe'den Salih Uçan'ı Roma'ya transfer eden ve şu an Bologna'da sportif direktörlük görevini yürüten Walter Sabatini'nin Pelkas transferinde istekli olduğu ve Yunan oyuncunun katkı vereceğine çok inandığının da altı çizildi.

10/15
SONRAKİ SATIŞTAN YÜZDE 20 PAYI VAR

Fenerbahçe'nin sezon başında 1.9 milyon euro bonservis ve sonraki satıştan yüzde 20 payla transfer ettiği Pelkas, bu sezon sarı laciverli formayla 34 maça çıkıp 8 gol atıp 8 asist yaptı.

11/15
OSAYI İÇİN TALİP OLDU

Fenerbahçe'ye geçtiğimiz sezonun devre arasında İngiliz ekibi Queens Park Rangers'dan katılan kanat oyuncusu Bright Osayi-Samuel'e İskoç temsilcisi Rangers talip oldu.

12/15
GERRARD ONU İSTİYOR

İskoçya basınında yer alan haberlerde Rangers Teknik Direktörü Steven Gerrard'ın 23 yaşındaki oyuncuyu kadrosunda görmek istediği ve transfer için girişimlere başlayacağı iddia edildi.

13/15
KİRALAMA FORMÜLÜ

Haberde sarı-lacivertli ekibin Osayi-Samuel'i bonservisiyle beraber satmaya sıcak bakmadığını, kiralama formülü üzerinde anlaşma sağlanabileceği belirtildi.

14/15
HAGI'NİN YERİNE DÜŞÜNÜLÜYOR

Ayrıca, yaz transfer döneminde Galatasaray'ın efsanesi Georghe Hagi'nin oğlu Ianis Hagi'nin takımdan ayrılabileceği bu nedenle Osayi Samuel için ısrarın sürdüğü yazıldı.

15/15
18 MAÇTA 1 GOL 1 ASİST

Osayi-Samuel, Fenerbahçe formasıyla Süper Lig'de 18 maçta 1 gol, 1 asistlik performans gösterdi.


25 maçta 1 gol atan Szymanski'nin performansında sistem etkisi tartışılıyor

Arrow

6 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow

Fenerbahçe'nin 15 günlük arası başladı

Arrow

5 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı!

Arrow

Fenerbahçe'nin 20 günlük arası başladı

Arrow

Mourinho için Everton iddiası!

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.