Fenerbahçe'nin genç yıldızına İspanyol devinden kanca! 23 milyon Euro'luk çılgın gelir...
14.06.2021

1/17
Yeni sezonda mutlaka şampiyon olmak isteyen sarı lacivertliler transfer çalışmalarına da hız verdi. Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu ile yolların ayrılmasından sonra yeni teknik adam için en büyük aday Lucien Favre! Fenerbahçeli futbolcular Avrupa devlerinin radarına girdi. 23 milyon Euro'luk teklifler var. İşte son dakika haberinin detayları...

Fenerbahçe'den son dakika haberleri üst üste geliyor. Bu sezon takımın en dikkat çekici isimlerinden biri olan Pelkas için teklifler giderek artıyor. Geçen sezon kiralık olarak başka takımlarda forma giyen oyuncular için de teklifler söz konusu. Dünya devi Atletico Madrid, Fenerbahçe'nin genç yıldızının peşinde. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

2/17
FENERBAHÇE'NİN GENÇ YILDIZINA ATLETİCO MADRİD TALİP!

Fenerbahçe'nin kasasına 20 milyon Euro girebilir. Bu sene transfer döneminde oldukça hareketli günler geçirmesi beklenen Fenerbahçe'de takımdan ayrılması beklenen oyuncular netleşti. Fenerbahçe bu satışlardan en az 20 milyon € gelir bekliyor.

3/17
Önümüzdeki sezona daha güçlü bir kadro ile girmek için transfer çalışmalarına devam eden F.Bahçe, aynı zamanda FFP anlaşmasının kriterlerini yerine getirmek zorunda.

4/17
Anlaşma gereği sattığı kadar transfer yapacak olan F.Bahçe'ye güzel haberler geliyor. Takvim Gazetesi'nin haberine göre bonservisi F.Bahçe'nin elinde 7 futbolcuya toplam 23 milyon Euro'luk teklif gelmiş durumda. EURO 2020 sonra rakam daha da artabilir.

5/17
TAM 7 OYUNCUYA TEKLİF GELDİ!

Sarı-Lacivertliler'de teklif gelen oyuncuların Pelkas, Berke Özer, Allahyar, Zanka, Zajc, Frey ve Samuel olduğu öğrenildi.

6/17
Bu oyuncular içinde Fenerbahçe'nin kadrosunda kesin olarak tutmak istediği tek oyuncu ise Yunan yıldız Pelkas. Bu da yönetim için ayrı bir kolaylık sağlıyor.

7/17
Pelkas için Fenerbahçe'ye 6 milyon Euro'luk bir teklif gelirken Sarı-Lacivertli yönetim kapıyı 10 milyondan açmıştı.

8/17
Pelkas'ın satılmaması durumunda bile Fenerbahçe'nin istediği zaman 20 milyon Euro'yu kasasına koyması an meselesi. Ancak Yunan yıldız için yaz ayında teklif edilen rakamın artması da söz konusu.

9/17
EURO 2020 sonrasında ise Ozan Tufan ve Szalai için astronomik tekliflerin gelmesi ihtimal dahilinde. Sarı- Lacivertliler bu iki oyuncu için de kapıyı 20-25 milyon Euro'dan aşağıya açmayacak.

10/17
F.Bahçe kadrosunda tutmak istediği bu iki oyuncu için kesinlikte taviz vermeyecek. Aynı şey Altay ve İrfan Can için de geçerli.

11/17
HEM LYON HEM RUBİN KAZAN İSTİYOR!

Dimitrios Pelkas için Rubin Kazan ve O.Lyon takımları 6 milyon Euro teklif etmişti. Bologna'nın teklifi ise biraz aşağıda kalmıştı.

12/17
Fransız basını, Lyon'un teklifi 7.5 milyon Euro'ya çıkartmaya hazırlandığını dile getiriyor.

13/17
Fenerbahçe'de teknik direktör adayları arasında ilk sırada yer alan Lucien Favre ile ilgili 1 hafta içinde sonuç alınması bekleniyor. İsviçreli teknik adamın kariyeri ve çalıştırdığı takımların yükselişini göz önüne alan Başkan Ali Koç, hedeflerine onunla ulaşacağına kanaat getirmiş durumda.

14/17
Özellikle Hertha Berlin ve Borussia Mönchengladbach'a adeta sınıf atlatan Favre'nin 10 numaralarla iyi anlaşmasının Mesut Özil'e iyi geleceğini düşünen Başkan Koç aynı zamanda genç futbolculara şans verip, parlatmasıyla tanınan İsviçreli çalıştırıcının Fenerbahçe'de de aynı sistemi uygulayabileceğine inanıyor.

15/17
İsviçre ekibinde 2 lig şampiyonluğu ve 2 İsviçre Kupası kazanan Favre, 3 kez de yılın antrenörü seçildi.

16/17
EN AZ BEŞ TRANSFER YAPILACAK

İki yıllık teklifi düşünmek için süre isteyen Favre'ye minimum 15 milyon Euro'luk bir transfer bütçesi sunacak olan sarı-lacivertliler, eldeki kadrodan olası satışlarla bu rakamı arttırabilir.

17/17
İsviçreli teknik adamla yapılan ilk temaslarda ikisi santrfor en az 5 transferin de sözünün verildiği vurgulandı.


Mourinho'dan En-Nesyri'ye destek: "Sana güveniyorum"

Arrow

25 maçta 1 gol atan Szymanski'nin performansında sistem etkisi tartışılıyor

Arrow

6 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow

Fenerbahçe'nin 15 günlük arası başladı

Arrow

5 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı!

Arrow

Fenerbahçe'nin 20 günlük arası başladı

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.