Fenerbahçe'de Luiz Gustavo krizi çıktı! O talebi kabul etmedi ve transfer...
13.06.2021

1/4
Sarı lacivertlilerin Brezilyalı yıldızı, Emre Belözoğlu'nun takımın başına geçmesiyle beraber istediği forma şansını bulamamıştı. 2020-21 sezonunun sona ermesiyle beraber Gustavo, Fenerbahçe'den ayrılmak istediğini yönetime iletmişti. Sarı lacivertliler de, oyuncunun kalması halinde maaşında indirime gitmesi gerektiğini söylemiş ve bu talep, Brezilyalı yıldız tarafından kabul edilmemişti. Gelinen noktada Gustavo ve Fenerbahçe arasında ipler kopma noktasına gelirken, yıldız futbolcuya Marsilya'nın talip olduğu ancak 'kendi şartlarınca' bu transferin gerçekleşebileceği kaydedildi. İşte detaylar...

2/4
Fenerbahçe'de Luiz Gustavo belirsizliği devam ediyor. Gelen son bilgilere Fenerbahçe, Brezilyalı orta saha oyuncusundan indirim beklerken. Gustavo için de eski kulübü Marsilya indirim bekliyor!

3/4
Geçtiğimiz sezon maaşında yüzde 15 civarında bir indirimi kabul eden Gustavo'nun 2. bir indirime yanaşmadığı ifade edilirken, oyuncu ile temas halinde olan Marsilya da Fenerbahçe'den bonservis için kolaylık bekliyor. Fenerbahçe'nin Gustavo için 4 milyon Euro civarında bir bonservis bedeli talep ettiği de gelen haberler arasında.

4/4
Takvim'in haberine göre, Gustavo'nun geleceğinin nasıl şekilleneceği önümüzdeki 10 gün içinde şekillenmesi bekleniyor. Brezilyalı oyuncu, Emre Belözoğlu'nun takımın başına geçmesinin ardından son 9 karşılaşmaya yedek kulübesinde başlamıştı.


Mourinho'dan En-Nesyri'ye destek: "Sana güveniyorum"

Arrow

25 maçta 1 gol atan Szymanski'nin performansında sistem etkisi tartışılıyor

Arrow

6 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow

Fenerbahçe'nin 15 günlük arası başladı

Arrow

5 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı!

Arrow

Fenerbahçe'nin 20 günlük arası başladı

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.