Fenerbahçe 21'lik golcü Jan Hurtado'nun peşinde!
13.06.2021

1/5
Gelecek sezon şampiyonluk hasretini dindirmek isteyen Fenerbahçe, transfer çalışmalarını dört koldan sürdürüyor. Bir yandan teknik direktör arayışlarına devam eden sarı-lacivertliler, diğer taraftan da eksik bölgeler için transfer listesini oluşturmaya başladı. İlk olarak golcü sorununu çözmek isteyen Fenerbahçe, 21 yaşındaki Venezuelalı golcü Jan Hurtado'yu gündemine aldı. İşte detaylar...

2/5
Yeni sezonda hem teknik heyeti hem de oyuncu kadrosunu yenileyecek olan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları sürüyor. Teknik direktör arayışlarında sona gelen sarı-lacivertliler, yeni hocasını beklemeden transfer listesini de oluşturmaya başladı.

3/5
Scout ekibi sezon boyunca izlediği oyuncularla ilgili raporunu yönetime sundu. Not edilen isimler arasında Bragantino'nun genç forveti Jan Hurtado'nun da olduğu öğrenildi.

4/5
Boca Juniors'tan kiralanan 21 yaşındaki Venezuelalı santrfor yetenekleri ile dikkat çekiyor. Şimdiden 3 kez milli formayı giyen Hurtado, alt kategorilerde giydiği ulusal formasıyla 28 maçta 7 gol attı.

5/5
Sarı-lacivertli yönetimin, Hurtado transferi için yeni teknik direktörü bekleyeceği öğrenildi. Yeni hoca olumlu rapor verdiği takdirde Fenerbahçe, Boca Juniors'ın kapısını çalacak.


Mourinho'dan En-Nesyri'ye destek: "Sana güveniyorum"

Arrow

25 maçta 1 gol atan Szymanski'nin performansında sistem etkisi tartışılıyor

Arrow

6 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow

Fenerbahçe'nin 15 günlük arası başladı

Arrow

5 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı!

Arrow

Fenerbahçe'nin 20 günlük arası başladı

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.