Fenerbahçe'de maaş krizi! Yıldız futbolcu indirimi reddetti
10.06.2021

1/10
Teknik direktör arayışlarını sürdüren sarı-lacivertli kulüpte yüksek ücret alan oyuncularla görüşmeler başladı. Yönetimin maaşında 'indirim' istediği yıldız futbolcu bu talebi reddetti. İki taraf arasında görüşmeler devam edecek. İşte detaylar...

2/10
FENERBAHÇE'DE SICAK GELİŞME

Süper Lig'de sezonu üçüncü sırada noktalayan Fenerbahçe bir yandan teknik direktör arayışlarını sürdürürken diğer yandan kontratı devam eden oyuncularla maaş indirimi konusunda görüşmelere başladı. Yıldız oyuncu ile ilk görüşme yapıldı. İşte detaylar...

3/10
BELÖZOĞLU İLE DEVAM EDİLMEYECEK

Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç ikinci dönemde başkanlığını sürdürmek için için üyelerden oy isteyecek. Geçtiğimiz sezona yaptığı transferler ile damga vuran Emre Belözoğlu ile yollar ayrıldı.

4/10
PORTEKİZ VEYA ALMAN EKOLÜ

Başkan Ali Koç yeni sezonda Portekiz veya Alman ekolünden bir teknik adamı takımın başına getirmeyi düşündüklerini deklare etmişti. Ön plana çıkan isimlerin başında dünyaca ünlü teknik adam Rafael Benitez geliyor. Diğer adaylar arasında ise Dalic, Schmidt ve EURO 2020 sonrası Almanya Milli Takımı'na veda edecek Löw var.

5/10
MAAŞ YÜKÜNÜ AZALTMAK İSTİYOR

Teknik direktör işini Haziran'ın üçüncü haftasına kadar çözmeyi hedefleyen Ali Koç, maaşı yükünü azaltmak için çalışmalara başladı. Bu doğrultuda yıldız futbolcu görüşme odasına çağrıldı.

6/10
GUSTAVO İLE GÖRÜŞME

Mart ayının sonunda Emre Belözoğlu'nun göreve gelmesiyle birlikte Luiz Gustavo yedek kulübesine mahkum kaldı. Vole'de yer alan habere göre; Brezilyalı orta saha oyuncusuyla yönetim maaş indirimi konusunda görüşme yaptı.

7/10
YENİ SEZONDA 3 MİLYON 500 BİN EURO MAAŞ

Deneyimli futbolcu Fenerbahçe ile yaptığı sözleşmeye göre ilk sezon 2 milyon 750 bin euro, ikinci sezon ise 3 milyon 250 bin euro kazandı. Gustavo'nun yeni sezonda maaşı 3 milyon 500 bin euroya yükselecek.

8/10
İNDİRİM TALEBİNİ REDDETTİ

Bu maaşı ödemek istemeyen sarı-lacivertli kulüp 33 yaşındaki futbolcudan indirim istedi. İlk görüşmede Gustavo bu talebi reddetti.

9/10
2023 YILINA KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

İki taraf arasında görüşmeler sürecek. Fenerbahçe ile 2023 yılına kadar mukavelesi bulunan Gustavo, bu sezon Süper Lig'de forma giydiği 34 maçta 1 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

10/10
TALİPLERİ ÇOK

Luiz Gustavo yaz transfer döneminde birkaç kulübün radarında. Ülkesinden Corinthians transfer için istekli. Sambacıya ayrıca Fransa’dan da talipler olduğu kaydedildi.


Aykut Kocaman'dan Jose Mourinho sözleri

Arrow

Mourinho'dan En-Nesyri'ye destek: "Sana güveniyorum"

Arrow

25 maçta 1 gol atan Szymanski'nin performansında sistem etkisi tartışılıyor

Arrow

6 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow

Fenerbahçe'nin 15 günlük arası başladı

Arrow

5 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı!

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.