Fenerbahçe'de teknik direktör için sürpriz iddia! Ya Lucien Favre ya da...
09.06.2021

1/7
Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü kim olacak? Başkan Ali Koç'un basın toplantısı öncesinde bazı hocalarla görüştüğü ifade edildi. Rafael Benitez ismi oldukça dikkat çekmişti fakat bu ihtimal biraz azaldı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un gönlünde yatan isim ise belli oldu. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Fenerbahçe'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Emre Belözoğlu'nun takımdan ayrılmasının ardından yeni teknik adam için çalışmalar sürüyor. Sabah Gazetesi Yazarı Gürcan Bilgiç, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un gönlünde yatan teknik adamın Roger Schmidt olduğunu ifade ederken sürpriz bir aday daha ortaya çıktı!

2/7
İşte Gürcan Bilgiç'in teknik direktör hakkındaki yorumları...

Benitez gündeme geldiğinde heyecanlandım ama Rıdvan Dilmen, Ali Koç'un bunu doğrulamadığını açıkladı. Başkan Roger Schmidt ismine sıcak bakıyor ama Alman Hoca, Bundesliga'dan gelen teklifleri bile kabul etmiyor.

3/7
Şifreleri çözmeye çalışırsak, Ali Koç'un son basın toplantısında açıkladığı modeller vardı. Bu bize bazı görüşmeleri yaptığı ve sonra yaklaştığını işaret ediyor aslında.

4/7
Son duyumlar Lucien Favre ile şu ana kadar ismi hiç gündeme gelmemiş Portekizli bir hoca arasında seçim yapacakları yönünde. Kongre öncesinde öğreneceğiz.

5/7
MESUT ÖZİL VE TAKIM GEREĞİNİ YAPAR!

Aslında zamanı en çok olan takım Fenerbahçe! Avrupa'ya direkt play-off'tan başlayacak. Kadroyu koruyacaklarını ve beş oyuncu alacaklarını söylediler ki, bu da takım ile teknik adam arasındaki uyum süresini kısaltır.

6/7
Tek sorunları Türkiye'deki yaşanması muhtemel teknik ve idari problemleri çözebilecek kapasitesi olan bir teknik adam bulabileceklre mi?

7/7
'Ders aldık, öğrendik' diyen Ali Koç'un bu boşluğu kapatacak tedbirleri erken alması lazım. Sonrasını Mesut Özil liderliğindeki takım halleder.


Aykut Kocaman'dan Jose Mourinho sözleri

Arrow

Mourinho'dan En-Nesyri'ye destek: "Sana güveniyorum"

Arrow

25 maçta 1 gol atan Szymanski'nin performansında sistem etkisi tartışılıyor

Arrow

6 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow

Fenerbahçe'nin 15 günlük arası başladı

Arrow

5 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı!

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.