Fenerbahçe'de sürpriz teknik direktör kararı! Başkan Ali Koç ters köşe yaptı
07.06.2021

1/14
Tek gündemi hoca arayışı olan Fenerbahçe hem zamanla yarışıyor hem de bir yandan da, zorlaşan şartların üstesinden gelmeye çalışıyor. Sarı-lacivertlilerde yabancı antrenör konusu kulüpte ve camiada stres yaratıyor. Sarı-lacivertli camiada Rafael Benitez ismi yüksek sesle dile getirilirken asıl hedefteki hocanın başka olduğu ortaya çıktı. (Milliyet)

2/14
Fenerbahçe’de teknik direktör konusunda artık çözüm ve somut adımlar bekleniyor. Sarı-lacivertlilerde son karar yabancı bir teknik adamla anlaşmak olsa da, bir türlü beklenen sonuca ulaşılamıyor.Şu ana kadar Alman ve Portekizli hocalar üzerinde araştırmalar yapılırken, arka arkaya gelen ‘ret’ yanıtları işin ciddiyetini ortaya koydu.

3/14
HEDEF HOCAYI KONGREYE YETİŞTİRMEK

Emre Belözoğlu ile yollarını ayırarak yeni bir sayfa açmaya çalışan Fenerbahçe’yi maddi ve manevi birçok zorluk da bekliyor. 25-26 Haziran’daki kongreye kadar hocayı yetiştirmeye çalışan Fenerbahçe’nin masasında bekleyen sorular şöyle: Pandemi koşulları nedeniyle yabancı bir ismin istediği zaman seyahati eskiye oranla daha zor. Koronavirüs kuralları ülkeden ülkeye göre değişiyor ve süreci etkiliyor.-Kulübün ekonomik koşulları da malum... İstenildiği gibi para harcanamıyor ve belli bir maaş kriteri aşılamıyor.

4/14
TRANSFER SEKTEYE UĞRADI

Ali Koç Yönetimi 3. seneyi doldurdu ve 7 farklı hoca gönderildi. Bu nedenle camiada artık yeni bir hoca başarısızlığı kabul edilmeyecek. Transferde hoca belli olmadığı için adım atılamıyor. Gidecekler ve gelecekler belirlenemiyor. EURO 2020 de bu durumu etkiliyor.

5/14
YABANCI KURALI

Yabancı oyuncuda 8+6 kuralı şu anda bir belirsizlik oluşturdu. Kulüpler Birliği-TFF görüşmeleri bekleniyor. Kongre 3. kez erteleniyor. 25-26 Haziran’a kadar eğer bir hoca bulunamazsa üyelerden tepkiler gelecek.

6/14
SCHMIDT ÖNE ÇIKIYOR

Teknik direktör arayışındaki Fenerbahçe’de son 2 yılda Alman ekolü üzerinde duran Ali Koç ve yönetimi, aslında bir isim üzerinde yoğunlaşıyor. 54 yaşındaki Alman çalıştırıcı Roger Schmidt, sarı-lacivertli yönetimin beğendiği bir isim olarak öne çıkıyor.

7/14
BİR TÜRLÜ ŞARTLAR OLUŞMADI

Bu sene de şimdiki adaylar arasında Schmidt ismi yer alıyor. Ancak iki senedir şartlar bir türlü elverişli olmuyor.

8/14
NABIZ YOKLANACAK

Geçen yıl da Erol Bulut öncesinde Schmidt’in adı geçse de PSV ile anlaşma sağlayınca olmamıştı. PSV ile 2022’ye kadar sözleşmesi olan ve bu sezon Hollanda’da ligde 2.’lik alan 54 yaşındaki teknik adam için yeni bir girişim hedefleniyor.

9/14
EVET DEMESİ ZOR

Ancak daha önce Almanya’dan Eintracht Frankfurt’un yaptığı teklifi reddeden PSV’nin Fenerbahçe’ye de olumlu bir cevap vermesi beklenmiyor.

10/14
BENITEZ'İN MENAJERİ 'TEKLİF YOK' DEDİ

Adı son günlerde Fenerbahçe ile geçen İspanyol teknik direktör Rafael Benitez için ilk açıklama geldi. Benitez’in menajeri Manuel Garcia Quilon, sarı-lacivertli kulüple görüşmediklerini aktardı ve anlaşma yönündeki haberleri yalanladı. Quilon, “Fenerbahçe haberlerini duyduk ancak şu ana kadar bize ulaşan bir öneri yok. Bize bir teklif gelmedi. Rafael Benitez şu anda tatilini yapıyor. Bu yaz bir takımla anlaşmak istiyor. İstediği şartların oluşması halinde yeniden futbola dönebilir” dedi.

11/14
KONGREYE HOCAYLA

25-26 Haziran’da gerçekleşecek kongreye kadar Fenerbahçe’nin yeni hocasının belirlenmesi bekleniyor. Başkan Ali Koç’un kongreye teknik direktörü belli olmuş bir şekilde girmesi hedefleniyor.Haziran ayının 3. haftasını işaret eden Başkan Koç, o tarihe kadar bu işi bitirmek istiyor.

12/14
TRANSFER BEKLİYOR

Sarı-lacivertliler transferde şu anda acele etmiyor. EURO 2020’yi de göz önünde bulunduran yönetim, teknik direktör işi resmileştikten sonra transfer konusunda düğmeye basacak.

13/14
YABANCI KURALI BEKLENECEK

Geçen 3 yıldaki gibi yoğun bir dönem geçirmek istemeyen sarı-lacivertliler, acil ve eksik bölgelere nokta atışı isabet arayacak. Ayrıca yabancı kuralı tartışmalarının da netleşmesi beklenecek. Yeni hoca nedeniyle gidecek oyuncular da belli olmadığı için şu anda bu konuda beklemede olunması isteniyor.

14/14
KAMP BİLE BELLİ DEĞİL

Şu anda teknik direktör konusu netleşmediği için Fenerbahçe’nin yeni sezon hazırlıkları da belli değil. Hocanın belli olmasıyla Samandıra’da yapılacak topbaşı ve kamp programı planlanacak.Düzce’de Topuk Yaylası’nda olması beklenen kamp, yeni teknik direktörün belirleyeceği tarihlere göre şekillenecek.


Aykut Kocaman'dan Jose Mourinho sözleri

Arrow

Mourinho'dan En-Nesyri'ye destek: "Sana güveniyorum"

Arrow

25 maçta 1 gol atan Szymanski'nin performansında sistem etkisi tartışılıyor

Arrow

6 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow

Fenerbahçe'nin 15 günlük arası başladı

Arrow

5 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı!

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.