Dimitris Pelkas'ın sözleşmesindeki madde şoke etti!
05.06.2021

1/13
Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon başında PAOK'tan 1.6 milyon euroya transfer ettiği Dimitris Pelkas'ın sözleşmesindeki madde herkesi şoke etti! Yunan basını PAOK'un Pelkas transferi sonrası büyük bir kazanç elde edeceğini duyurdu. Pelkas için resmi teklifin geldiği iddia edildi. İşte detaylar...

2/13
TARAFTARIN SEVGİLİSİ OLDU

2020-2021 sezonunda ligi 3. sırada tamamlayan Fenerbahçe'nin en dikkat çeken isimlerinden Pelkas için transfer iddiaları her geçen gün artıyor. Yunan yıldız Fenerbahçe'deki performansıyla taraftarın sevgilisi haline geldi.

3/13
LYON DEVREYE GİRDİ

Sarı Lacivertli formayla 34 maça çıkan Pelkas toplamda 8 gol atıp 8 asist yaptı ve tüm dikkatleri üzerine çekti. Sezon içinde Rusya'dan transfer teklifleri alan Dimitris Pelkas için bu kez Lyon devreye girdi.

4/13
FENERBAHÇE 10 MİLYON EURO İSTİYOR

Fransız basınında çıkan iddialara göre Lyon, Pelkas için Fenerbahçe'ye 6 milyon euro teklif etti. Fenerbahçe ise Lyon'a en az 10 milyon euro istediklerini iletti. Transfer görüşmelerinin devam ettiği belirtildi.

5/13
RUBIN KAZAN DA PELKAS İÇİN NABIZ YOKLUYOR

Rusya Premier Lig ekiplerinden Rubin Kazan'ın da Pelkas için Fenerbahçe ile temasa geçtiği iddia edilirken Pelkas'ın kesin kararını henüz vermediği ifade edildi. Yunan yıldız Fenerbahçe'de kariyerinin en iyi dönemlerinden birini geçirdi.

6/13
SÖZLEŞMESİNDEKİ MADDELERİ DUYURDULAR

Yunan basını Dimitris Pelkas'ın Lyon'a olası transferi sonrası yıldız futbolcunun sözleşmesine dair flaş maddeyi okuyucularına aktardı. 'Pelkas'ın Lyon'a olası satışından PAOK'un kazançları' başlıklı haberde Dimitris Pelkas'ın sözleşmesine dair flaş detaylar paylaşıldı.

7/13
SATIŞ BEDELİNDEN YÜZDE 20 PAY PAOK'A VERİLECEK

Gazzetta'da yer alan haberin detayında PAOK ile Fenerbahçe arasında yapılan anlaşma gereği Dimitris Pelkas'ın başka bir takıma transfer olması durumunda satış bedelinin yüzde 20'si PAOK'a verilecek.

8/13
FENERBAHÇE BONSERVİSİ YÜKSEK TUTACAK

Haberde Pelkas'ın transfer olması durumunda PAOK'un ekstra kazanç elde edeceği ifade edilirken Fenerbahçe'nin bonservis bedelini yüksek tutma nedenlerinden birinin sözleşmedeki yüzde 20'lik pay olduğu belirtildi.

9/13
10 MİLYONA SATILIRSA 2 MİLYON PAOK'A!

Fenerbahçe'nin 1.6 milyon euro karşılığında transfer ettiği Pelkas'tan en az 10 milyon euro bonservis geliri elde etmek istiyor. Yunan yıldız 10 milyon euroya transfer olursa 2 milyon euro PAOK'a verilecek.

10/13
PAOK'A 500 BİN EURO BONUS ÖDENDİ!

Fenerbahçe ile PAOK arasında yapılan sözleşmede bonus maddeleri olduğu ve Fenerbahçe'nin PAOK'a Pelkas'ın performansının ardından 500 bin euro ekstra bonus ödeyeceği aktarıldı. PAOK böylece Pelkas'ın Fenerbahçe'ye transferinden 2.1 milyon euroyu kasasına koydu.

11/13
PAOK'UN KAZANCI 4 MİLYON EUROYA YAKLAŞACAK

Pelkas'ın olası transferinden yüzde 20 pay alacak olan Yunan temsilcisinin 1.5 - 2 milyon euro daha kasasına koyması bekleniyor. Böylece Pelkas'ın Fenerbahçe'ye maliyeti 3-4 milyon euro arasında olacak.

12/13
MİLLİ TAKIMLA 19 MAÇA ÇIKTI

Yunanistan Milli Takım formasını 19 kez giyen Dimitris Pelkas'ın milli formayla golü bulunmuyor. Yıldız futbolcu Belçika ile oynanan hazırlık karşılaşmasına yedek kulübesinde başlamış ve 60. dakikada oyunda dahil olmuştu.

13/13
PİYASA DEĞERİNİ KATLADI

Dimitris Pelkas'ın Transfermarkt verilerine göre değeri 7 milyon euro olarak belirlenmiş durumda. Yunan yıldız PAOK'tan Fenerbahçe'ye transfer olduğu dönemde 2.5 milyon euro piyasa değerine sahipti. Pelkas, Fenerbahçe formasıyla gösterdiği başarılı performansının ardından piyasa değerini 4.5 milyon euro daha artırdı.


Aykut Kocaman'dan Jose Mourinho sözleri

Arrow

Mourinho'dan En-Nesyri'ye destek: "Sana güveniyorum"

Arrow

25 maçta 1 gol atan Szymanski'nin performansında sistem etkisi tartışılıyor

Arrow

6 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow

Fenerbahçe'nin 15 günlük arası başladı

Arrow

5 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı!

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.