Mert Hakan'a talip oldular! Teklif ortaya çıktı
05.06.2021

1/11
Süper Lig'i üçüncü olarak tamamlayan Fenerbahçe'de yeni sezon için düğmeye basıldı. Teknik Direktör ve Sportif Direktör konusunda sıcak gelişmelerin yaşandığı sarı-lacivertli takıma İtalya'dan talip çıktı. Fenerbahçe'li yıldızın peşine düşen İtalyanların teklifi belli oldu.

Spor Toto Süper Lig'i 3. sırada tamamlayan Fenerbahçe, kurduğu iddialı kadro ile şampiyonluk hayaline ulaşamadı. Yeni sezon için düğmeye basan sarı-lacivertli kulüpte sıcak gelişmeler yaşanıyor.

2/11
ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Büyük umutlarla başladığı sezonda hayal kırıklığı yaşayan sarı lacivertliler, defteri kapatıp önümüzdeki sezon için çalışmalara başladı.

3/11
YAZ TRANSFERİ

Ara transferde şampiyonluk için iyi bir kadro kuran ancak başarı sağlayamayan Fenerbahçe, yaz transfer dönemi için düğmeye bastı.

4/11
TALİP ÇIKTI

Eski ve yetersiz bölgelere transfer yapacak olan Kanarya'da elde bulunan oyunculara da talipler çıkmaya başladı.

5/11
ATALANTA TALİP OLDU

Fenerbahçe'deki ilk yılında 38 maçta 4 gol ve 1 asistle başarılı bir grafik çizen Mert Hakan Yandaş'a Atalanta talip oldu.

6/11
2.5 MİLYON EURO

İtalyan ekibinin, milli futbolcunun bonservisi için 2.5 milyon Euro'luk bir teklif yaptığı belirtilirken son kararı yeni teknik direktör verecek.

7/11
TORINO DA İLGİLENİYOR

Öte yandan Bir başkan İtalyan ekibi Torino'nun scout ekibi Mert Hakan Yandaş'ı izlemek için birçok kez Kadıköy'e geldi.

8/11
GÖZLER SAMANDIRA'DA

Yeni sezona yeni bir teknik direktörle girecek Fenerbahçe’de Samandıra’da da gelişmeler olması bekleniyor. Özellikle Emre Belözoğlu’nun ayrılmasıyla beraber hem teknik heyet hem de idari kadroda bazı değişimlerin geleceği belirtiliyor.

9/11
GEÇEN AY AMELİYAT OLDU

Fenerbahçe Kulübü, geçen ay Mert Hakan Yandaş'ın kasık fıtığı ameliyatı edildiğini açıkladı. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Futbol A Takım sporcularımızdan Mert Hakan Yandaş başarılı bir kasık fıtığı operasyonu geçirmiştir. Oyuncumuz taburcu edilmiş olup, tedavisine başlanmıştır.“

10/11
GELECEKLERİ MERAK EDİLİYOR

Özellikle yeni teknik adamın kendi ekibiyle gelecek olmasından sonra Erdinç Sözer, Volkan Demirel, Mehmet Aurelio gibi isimlerle idari tarafta görev yapan Selçuk Şahin’in gelecekleri merak ediliyor.

11/11
BÜTÜN TAKIMDAN TEŞEKKÜR MESAJI

Emre Belözoğlu’nun veda etmesinin ardından sarı-lacivertlilerde futbolcular hocalarını unutmadı. Yerli ve yabancı tüm futbolcular, Belözoğlu için özel mesajlar yayınladı.Osayi-Samuel’den Szalai’ye, Mert Hakan’dan İrfan Can’a, Ozan Tufan’dan Altay Bayındır’a kadar futbolculardan tek tek, ‘Teşekkür’ ve ‘Veda’ paylaşımları yapıldı.


Aykut Kocaman'dan Jose Mourinho sözleri

Arrow

Mourinho'dan En-Nesyri'ye destek: "Sana güveniyorum"

Arrow

25 maçta 1 gol atan Szymanski'nin performansında sistem etkisi tartışılıyor

Arrow

6 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow

Fenerbahçe'nin 15 günlük arası başladı

Arrow

5 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı!

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.