Fenerbahçe'nin transfer listesi kabarık! Yıldız futbolcular var
02.06.2021

1/18
Süper Lig'de Fenerbahçe'nin transfer gündemi oldukça yoğun. Bu sezon şampiyonluğu kazanmak için var olan kadroya eklemeler yapacak olan Sarı Lacivertli yönetimin listesi bir hayli kabarık. Teknik direktör seçiminin netlik kazanmasının ardından Fenerbahçe transferde yoğun saatler yaşayacak. İşte gündemde olan o isimler...

2/18
Haber Global'in haberine göre; Fenerbahçe'de transfer listesi belirlendi. İşte gündeme gelen o isimler...

3/18
Jerome Boateng

Bayern Münih ile yollarını ayıran Jerome Boateng'i kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe bu transferde Mesut Özil'i devreye soktu. Ancak La Gazzetta dello Sport, Monaco ve Roma'nın da bu oyuncuya talip olduğunu yazdı. Boateng geçen sezon 39 maçta 2 gol 1 asistle oynamıştı.

4/18
Sol bek için sürpriz isimler

Sol bek arayışlarını sürdüren Sarı-lacivertli ekip Le Havre formasını giyen Umut Meraş'ı transfer listesine aldı. Meraş'la anlaşma sağlanırsa Filip Novak ile yollar ayrılacak. Sol bek için konuşulan bir başka isim ise Premier Lig'de forma giyen Patrick van Aanholt.

5/18
Yuma Suzuki bombası

Golcü arayışlarına da devam eden Fenerbahçe, St. Truiden formasını giyen Japon golcü Yuma Suzuki ile ilgileniyor. Cisse, Thiam ve Samatta'dan beklediğini alamayan Sarı Kanaryalar geçen sezon 17 gol atan 25 yaşındaki futbolcuyu almaya çok yakın.

6/18
Marcelo gündemde

David Alaba transferinin ardından Real Madrid'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Marcelo için Fenerbahçe 2 yıllık bir sözleşme önerdi. Oyuncuya teklifi kabul ederse yıllık 4.5 milyon euro ödenecek.

7/18
David Luiz listede

Stopere dünya çapında bir isim almak için harekete geçen Fenerbahçe, Arsenal ile yollarını ayıran Brezilyalı yıldız David Luiz'i hedefine aldı. Bu transfer için Alex de Souza'dan yardım alınacak.

8/18
Vedat Muriç geri dönebilir

Lazio'da bekleneni veremeyen Vedat Muriç'in Fenerbahçe'ye dönmek için İtalyan kulübünden izin istediği iddia edildi.

9/18
Moussa Djenepo gelişmesi

Fenerbahçe'nin Southampton formasını giyen kanat oyuncusu Moussa Djenepo ile ilgilendiği öne sürüldü. 22 yaşındaki oyuncu için kiralama opsiyonu düşünülüyor.

10/18
Origi kiralanabilir

Fenerbahçe'nin golcü arayışlarında rota Liverpool'da forma giyen Belçikalı golcü Divock Origi'ye çevrildi. Oyuncunun transferi için şartlar zorlanıyor.

11/18
Edin Visca gelmek istiyor

Fenerbahçe, Başakşehir'den Edin Visca'yı bu yıl kesinlikle kadrosuna katmak istiyor. Boşnak futbolcu kulübüyle görüşerek gerekli kolaylığın gösterilmesini talep etti.

12/18
Welbeck'i istiyor

Fenerbahçe Brighton'la sözleşmesi biten Danny Welbeck'i kadrosuna katabilir. 30 yaşındaki oyuncu 30 Haziran itibariyle transfer edilebilir.

13/18
Davide Santon sağ bek alternatifi

Roma'da Mourinho'nun istemediği Santon için Başakşehir'in ardından Fenerbahçe de devreye girdi. 30 yaşındaki sağ bekin kimi tercih edeceği henüz bilinmiyor.

14/18
Yeni Ibrahimovic listede

Danimarka'da Ibrahimovic'e benzetilen Wahid Faghir için Fenerbahçe'nin devreye girdiği iddia edildi.

15/18
Biglia ve Borini Fenerbahçe'ye yakın

Kadrosunu güçlendirme çalışmalarına hız veren Fenerbahçe, Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'te forma giyen Arjantinli orta saha oyuncusu Lucas Biglia ve İtalyan forvet oyuncusu Fabio Borini'nin transferi için oyuncular ve kulübüyle anlaşma sağladı.

16/18
Doğan Alemdar savaşı

Fenerbahçe'nin talip olduğu Kayserispor'un kalecisi Doğan Alemdar'ı Beşiktaş'ın da istediği ve Siyah-beyazlı kulübün Kayserispor yönetimiyle bir telefon görüşmesi yaptığı iddia edildi.

17/18
Cengiz Ünder Türkiye'ye dönebilir

Fenerbahçe, Leicester'da bekleneni veremeyen Roma'nın oyuncusu Cengiz Ünder'i kadrosuna katmak için harekete geçti. Sarı-lacivertli ekip kiralama formülü üzerinde duruyor. Roma ise Mourinho'nun kararını bekliyor.

18/18
Fenerbahçe'ye Sırp stoper

Fenerbahçe'de Nicola Maksimovic her transfer döneminde olduğu gibi yine gündemde. Napoli ile sözleşmesi sona eren Sırp stopere 4 yıl için 10 milyon euro garanti para teklif edileceği öne sürüldü.


Aykut Kocaman'dan Jose Mourinho sözleri

Arrow

Mourinho'dan En-Nesyri'ye destek: "Sana güveniyorum"

Arrow

25 maçta 1 gol atan Szymanski'nin performansında sistem etkisi tartışılıyor

Arrow

6 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow

Fenerbahçe'nin 15 günlük arası başladı

Arrow

5 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı!

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.