Fenerbahçe'den Galatasaray'a yılın transfer çalımı!
02.06.2021

1/13
Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi hareketli saatler yaşanıyor. Yeni hocasını yakın zamanda duyurmayı planlayan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor. Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray'ın da görüşme gerçekleştirdiği yıldız futbolcu için resmen devreye girdi ve girişimlere başladı. İşte flaş transfer haberinin tüm ayrıntıları...

2/13
F.BAHÇE'DEN G.SARAY'A TRANSFER ÇALIMI

Yeni sezon öncesi Fenerbahçe'de hareketli saatler yaşanıyor. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tarihe geçen basın toplantısında merak edilen her şeyi cevaplarken yeni teknik direktör ve gelecek sezon yapılması muhtemel transferler hakkında da önemli ifadeler kullandı. Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıkları resmen başlamış durumda. Sarı Lacivertlilerden son dakika transfer hamlesi geldi. Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray'ın peşinde olduğu ve görüşmelere başladığı yıldız futbolcu için devreye girdi. İşte dev transfer operasyonunun ayrıntıları...

3/13
ALİ KOÇ'TAN TARİHİ BASIN TOPLANTISI

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tarihe geçecek 3.5 saatlik basın toplantısı düzenledi. Ali Koç, Emre Belözoğlu'ndan transferlere ve yeni teknik direktöre kadar birçok konuda çok önemli açıklamalarda bulundu.

4/13
BELÖZOĞLU İLE YOLLAR AYRILDI

Emre Belözoğlu ile yola devam etmeyeceklerini açıklayan Ali Koç, “Eskiden çok büyük futbolcu, şimdi başarılı teknik direktör olmuş kişiler profili düşük takımlarda hocalık yaparak deneyim kazanmışlar. Bizim düşüncemiz bana göre 5-10 sene sonra açık ara, tartışmasız Türkiye'nin en iyi hocası olacağını düşündüğüm Emre Belözoğlu, umarım o kıvamda Fenerbahçe olur. Ancak bugün bu işte yaşanmışlık, öğrenmişlik çok çok önemli. Dolayısıyla 2-3 sene üst üste şampiyon olursun, kredin olur. Bizim içinde bulunduğumuz durumda bu tercih çok büyük risk, Emre için de haksızlık olur. Uzun süredir şampiyonluğa hasret var. Fenerbahçe'yseniz zaten çok büyük baskı var, diğer kulüplere istianeden. Emre'yi de o riske atmamak adına bu tercihi yaptık. Emre'yle bunu konuştuk. Zaten her şeyi konuşuyoruz. Emre düşünmek için zaman istedi. Çok sıcak bakmadı. Onu da anlayışla karşılıyorum. Yeni hoca kim olursa olsun bazı konular var. Perotti konusu gibi. Kirada olup da istenilen, opsiyonu kullanılacak konular gibi konular yeni hocalık değil. Emre bunlar için zaman istedi. Sonuç ne olursa olsun Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç olarak, Emre Belözoğlu'na hizmetleri için teşekkür ediyorum. İnşallah en hayırlı kararı bu süreç içerisinde vermiş oluruz. Sonuç ne olursa olsun, Emre Belözoğlu bugün olmasa da yarın bu kulübe çok büyük hizmetler yapmaya devam edecektir.“ ifadelerini kullandı.

5/13
BELÖZOĞLU SONRASI AYRILIK RÜZGARI

Emre Belözoğlu'nun yanı sıra Volkan Demirel, Selçuk Şahin, Mehmet Aurelio, Erdinç Sezer, Michael Kraft, Şenol Çorlu ve Zeki Murat Göle gibi isimlerle de yolların kısa süre içinde resmen ayrılması bekleniyor.

6/13
YENİ HOCA İÇİN PORTEKİZ VE ALMANYA'YI İŞARET ETTİ

Yeni teknik direktör için Portekiz ve Almanya'yı işaret eden Ali Koç, teknik direktör tercihlerinin bu iki ülke arasında seçeceklerini ifade etti. Gözler boşta olan Alman ve Portekizli hocalara çevrildi. Portekizli Paulo Fonseca, Andre Villas-Boas, Marco Silva, Bruno Lage, Leonardo Jardim, Vitor Pereira ve Alman Löw, Ralf Rangnick, Jürgen Klinssmann ve Bruno Labbadia gibi isimler herhangi bir takım çalıştırmıyor.

7/13
TRANSFER İÇİN ÇOK NET KONUŞTU

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç yapılacak transferler hakkında da önemli açıklamalarda bulundu. Koç, “Bizim takımımız, daha evvelki 2 senede olduğu gibi baştan kurgulanmaya ihtiyacı olmayan, yüzde 70'i hazır, belki reddedemeyeceğimiz bazı teklifler alacağız. Şu an elden çıkarmak anlamında hiç kafamızda olmayan oyuncular için teklif gelebilir. Belkemiği olan oyuncularla ilgili kolay kolay hamle yapmayacağız. Bunun üstüne 4-5 nokta atışı transfer yapacağız. Gençleri saymıyorum. Onları alıp kiralayacağız. Minimum 1 stoper, 1 kanat, 2 forvet, belki de ya 1 sağ bek ya 1 sol bek, fırsat transferleri var karşımızda. Bunları yapacağız.“ ifadelerini kullandı.

8/13
TERİM'İN LİSTESİNDEKİ YILDIZ İÇİN GİRİŞİMLER BAŞLADI

Fenerbahçe'de transfer hareketliliği resmen başladı. Sarı Lacivertliler, ezeli rakibi Galatasaray'ın peşinde olduğu yıldız futbolcunun peşine düştü. Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in transfer listesinin başında olan yıldız futbolcu için girişimler başladı. İşte detaylar...

9/13
FENERBAHÇE'DEN VAN AANHOLT SÜRPRİZİ

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Fenerbahçe, Patrick van Aanholt’u kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

10/13
GALATASARAY DA İLGİLENİYOR

Crystal Palace ile sözleşme yenilemeyen ve boşta olan oyuncunun menajeri ve oyuncuyla görüşmelerin sürdüğü iddia edildi. Van Aanholt ile Galatasaray da yakından ilgileniyor.

11/13
NOVAK TAKIMDAN AYRILABİLİR

Fenerbahçe'de Filip Novak'ın takımdan ayrılması gündeme geldi. Çek futbolcunun ülkesine döneceği iddia edilirken Fenerbahçe'nin sol beke mutlaka transfer yapacağı aktarıldı.

12/13
GALATASARAY'I TAKİBE ALMIŞTI

Filip Novak'ın ayrılığını göz önünde bulunduran Fenerbahçe yönetimi bonservisi elinde olan ve piyasa değeri 7 milyon Euro olan Hollandalı yıldızın transferi için resmi adımları atmaya başladı. Van Aanholt, Instagram hesabından Galatasaray'ı takibe almıştı.

13/13
PREMIER LİG KARİYERİ GÖZE ÇARPIYOR

Crystal Palace forması ile bu sezon toplamda 23 karşılaşmaya çıkan Van Aanholt bu maçlarda gol atama başarısı gösteremezken sadece 1 asist yapabildi. Patrick Van Aanholt kariyerinde Chelsea, Sunderland, Vitesse, Wigan Athletic, Leicester Cityve Newcastle United gibi takımlarda forma giydi.


Aykut Kocaman'dan Jose Mourinho sözleri

Arrow

Mourinho'dan En-Nesyri'ye destek: "Sana güveniyorum"

Arrow

25 maçta 1 gol atan Szymanski'nin performansında sistem etkisi tartışılıyor

Arrow

6 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow

Fenerbahçe'nin 15 günlük arası başladı

Arrow

5 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı!

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.