Fenerbahçe bombayı patlatıyor! Alex de Souza dünya yıldızının transferini bitiriyor
01.06.2021

1/10
12 Haziran'da yeni başkanını seçecek olan Fenerbahçe yönetimi, savunmadaki sorunu kökten çözecek. Sarı-lacivertliler, sözleşmesi 1 ay sonra sona erecek olan dünyaca ünlü yıldızın transferi için harekete geçti. Efsane kaptan Alex de Souza transfer için devreye girdi. İşte detaylar...

2/10
TRANSFERDE BÜYÜK OYNUYOR

Spor Süper Lig'de sezona ses getiren transferler yaparak 'şampiyonluk' parolasıyla giren Fenerbahçe, ligi üçüncü sırada noktalayıp taraftarlarını üzmüştü. Sarı-lacivertli kulüp transferde büyük oynuyor.

3/10
BÜYÜK HATALAR YAPTILAR

Sezon başında defansa büyük umutlarla transfer edilen Marcel Tisserand ve Mauricio Lemos beklentileri karşılayamadı. İki stoper savunmada yaptığı büyük hatalarla Fenerbahçe'nin önemli puan kaybına sebep oldu.

4/10
YEDEK KULÜBESİNE MAHKUM KALDI

Kadıköy'deki Beşiktaş derbisinde hatalarıyla tepki çeken Lemos, yaptırdığı basit penaltı ve gördüğü kırmızı kartlarla yedek kulübesine mahkum kaldı. İki oyuncuyla yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

5/10
ALİ KOÇ'A RAKİP ÇIKTI

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada başkanlığa aday olduğunu ve başarılar kazanılması için ikinci döneme ihtiyacı olduğunu açıklamıştı. Eyüp Yeşilyurt dün akşam sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada başkanlığı aday olduğunu duyurdu. Yeşilyurt, “Fenerbahçe’nin haklarını savunma konusunda ekranlarda esip gürleyen, süslü ve iddialı sloganlar sarfeden değil, arka planda iş bitiren, sonuç odaklı, vaadleri icraate dönüştürebilen güçlü bir yönetim olacağız” dedi.

6/10
ALEX DEVREYE GİRDİ

Fenerbahçe yönetimi, savunmadaki sorunu kökten çözmek için çalışmalara başladı. Efsane kaptan Alex de Souza'nın dünya yıldızını sarı-lacivertli kulübe kazandırmak için devreye girdiği öğrenildi.

7/10
DAVID LUIZ'E MARKAJ

Sarı-lacivertliler, Premier Lig devi Arsenal'in yıldızı David Luiz ile ilgileniyor. Sarı-Lacivertliler bu transfer için vatandaşı Alex de Souza'yı görevlendirdi.

8/10
SÖZLEŞMESİ 1 AY SONRA BİTİYOR

Fenerbahçe’nin efsane futbolcusu, İngiliz kulübü ile sözleşmesi 1 ay sonra sona erecek olan 34 yaşındaki stoperi Kadıköy’e getirmek için harekete geçti.

9/10
AVRUPA DEVLERİNDE OYNADI

56 kez Brezilya forması David Luiz, 2019 yılından beri Arsenal'de oynuyor. Benfica, Chelsea ve Paris Saint Germain gibi takımların formasını giyen David Luiz tecrübesiyle F.Bahçe'ye güç katacak.

10/10
49.5 MİLYON EUROYA TRANSFER OLDU

Luiz, ara transfer döneminde Fenerbahçe'ye imza atan Mesut Özil'in de eski takım arkadaşı… Deneyimli savunmacı, 2014 yılında Chelsea'den Paris Saint Germain'e tam 49.5 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olmuştu.


Aykut Kocaman'dan Jose Mourinho sözleri

Arrow

Mourinho'dan En-Nesyri'ye destek: "Sana güveniyorum"

Arrow

25 maçta 1 gol atan Szymanski'nin performansında sistem etkisi tartışılıyor

Arrow

6 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow

Fenerbahçe'nin 15 günlük arası başladı

Arrow

5 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı!

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.