Vedat Muriqi pazarlığı kızıştı! İşte Fenerbahçe'nin Lazio'ya teklifi
28.05.2021

1/6
Şampiyonluk hasretine 2021/2022 sezonunda son vermek isteyen Fenerbahçe, transfer çalışmalarına devam ediyor. Birçok ismi transfer listesine ekleyen sarı-lacivertliler, önceliği ise geçen sezon büyük hayal kırıklığı yaşadığı forvet hattına verdi. Mbwana Samatta, Papiss Cisse, Mame Thiam ve Kemal Ademi'den istediği katkıyı alamayan Kanarya, gözünü eski golcüsü Vedat Muriqi'ye çevirdi. Geçen sezon bonuslarla birlikte toplam 20 milyon euroya Lazio'ya transfer olan Kosovalı futbolcu, İtalyan ekibinde beklenen performansı sergileyemezken, devreye giren Fenerbahçe, eski yıldızını kadrosuna katmak için kolları sıvadı. Sarı-lacivertlilerin Lazio'ya Muriqi için yaptığı teklif de ortaya çıktı.

2/6
Geçen sezon büyük bir forvet krizi yaşayan Fenerbahçe yeni sezonda aynı sıkıntıyla uğraşmamak için kolları sıvadı. Kaliteli 2 golcü transferi yapmayı planlayan sarı-lacivertlilerin listesinin ilk sırasında Vedat Muriqi var. Hedef, Kosovalı forveti yeniden Kadıköy'e getirmek.

3/6
LAZIO KULÜBÜ ŞARTLARINI SUNDU

Takvim'in haberine göre Fenerbahçe yönetimi, Lazio'da mutsuz olan ve sarı- lacivertli takıma dönmek isteyen Vedat Muriqi için İtalyanlar ile pazarlıklarını sürdürüyor. Lazio son görüşmede şartlarını sundu.

4/6
20 MİLYON EURO'YA ALMIŞLARDI

Lazio, geçtiğimiz yaz bonservisi için 17.5 milyon Euro bonservis + 2.5 milyon Euro bonus ödediği Kosovalı golcüyü, 12 milyon Euro zorunlu satın alma opsiyonuyla birlikte kiralayabileceğini Fenerbahçe'ye iletti.

5/6
VEDAT MURIQI KOLAYLIK İSTEDİ

Ancak bu rakamı fazla bulan Fener'in 8 milyon Euro'luk zorunlu olmayan opsiyonla kiralama teklifi yaptığı öğrenildi. Vedat'ın da Lazio ile görüşerek kolaylık istediği belirlendi.

6/6
BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI

Vedat Muriqi, büyük umutlarla gittiği Lazio'da hayal kırıklığı yaşattı. Yıldız futbolcu, 27 lig maçında sadece 1 gol atabildi.


Aykut Kocaman'dan Jose Mourinho sözleri

Arrow

Mourinho'dan En-Nesyri'ye destek: "Sana güveniyorum"

Arrow

25 maçta 1 gol atan Szymanski'nin performansında sistem etkisi tartışılıyor

Arrow

6 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan tam not aldı: İlk 11'de yeri artık garanti

Arrow

Fenerbahçe'nin 15 günlük arası başladı

Arrow

5 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe Beko galibiyetle başladı!

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.